Schoonmaakbedrijf De Spiegel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Robert Peereboomweg 11 , 2031 BC Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Schoonmaakbedrijf De Spiegel

De Spiegel staat voor meer dan 120 jaar ervaring in schoonmaken o.a. in de regio´s Haarlem, Zandvoort, Heemstede, Lisse, Nieuw Vennep, Hoofddorp en Amsterdam. Ons bedrijf werd in 1895 opgericht door twee glazenwassers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele onderneming met meer dan 90 medewerkers (waarvan nu al de tweede generatie aan de slag is). Wij hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend en zijn in het bezit van het OSB keurmerk.

De Spiegel heeft verder aantoonbare ervaring in het leveren van facilitaire diensten in basis- en middelbaar onderwijs, kantoren, overheidsgebouwen, zwembaden en restaurants. Naast traditionele schoonmaak verzorgen wij o.a. ook opleveringsschoonmaken, vloeronderhoud, glasbewassing, verhuizingen, gevelreiniging en tapijt- en meubelreiniging en leveren wij sanitaire artikelen.

Bij Schoonmaakbedrijf De Spiegel streven we naar een duurzame samenwerking. Gelukkig denken onze opdrachtgevers daar hetzelfde over en werken we voor sommigen al tientallen jaren. We weten wat de specifiek wensen zijn en kennen de objecten van voor tot achter. Ook met onze medewerkers streven we naar een langdurige samenwerking. We willen de beste mensen op de juiste plek. Samen zetten we ons elke dag in om de verwachtingen waar te maken, echte kwaliteit te leveren en alle afspraken na te komen. Onze contracten hebben in de regel een opzegtermijn van drie maanden, maar de praktijk wijst uit dat de samenwerking vaak vele jaren duurt.

De Spiegel is lid van SchoonGroep Nederland. In SchoonGroep Nederland zijn zelfstandige, regionaal werkende bedrijven verenigd. We bieden samen landelijke dekking, maken gebruik van elkaars expertise en werken samen aan de verdere professionalisering van het vak. Voor onze opdrachtgevers biedt dat vele voordelen: de flexibiliteit, continuïteit en zekerheid van een landelijke organisatie, met de betrokkenheid van een regionaal bedrijf.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Schoonmaakbedrijf-De-Spiegel-Haarlem-BV-183549415009254/
Twitter: https://twitter.com/de_spiegel

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schoonmaakbedrijf De Spiegel in Robert Peereboomweg 11, Haarlem Noord-Holland 2031 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2031 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3745693]