SIMON LÉVELT OPENT 33e VESTIGING OP WWW.SIMONLEVELT.NL

SIMON LÉVELT OPENT 33e VESTIGING OP WWW.SIMONLEVELT.NL van Simon Levelt

Door: Simon Levelt  13-09-2007
Trefwoorden: Webwinkel, Koffie, Thee

Koffie- en theewijzer
Op de website vindt de consument alles over koffie en thee. Informatie over de landen en plantages waar koffie en thee vandaan komt, de manier waarop wordt geoogst, hoe melanges worden samengesteld en noem maar op. Extra handig is de koffie- en theewijzer die de sitebezoeker door het brede assortiment leidt en advies geeft, waardoor de klant makkelijker iets van zijn of haar gading vindt.

Webwinkel
Net als in de fysieke winkels biedt Simon Lévelt ook op de webwinkel een zeer brede keuze uit kwalitatieve koffie- en theesoorten. Veelal door Simon Lévelt zelf ingekocht bij lokale koffie- en theeplantages in Centraal- en Latijns Amerika, Azië en Afrika. De online winkel zal in de toekomst worden uitgebreid met de overige artikelen die de echte winkels voeren, waaronder cadeaus en tal van koffie- en theeaccessoires.

Ideale combinatie
Simon Lévelt verwacht dat veel klanten het online winkelen zullen combineren met bezoekjes aan de fysieke winkels. Als het om het ontdekken van nieuwe smaken gaat, gaat er immers niets boven persoonlijk contact, een goed advies en natuurlijk: ruiken en proeven.

Trefwoorden: Koffie, Thee, Webwinkel