Sint Jacob Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Richard Holkade 32 , 2033 PZ Haarlem, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Sint Jacob Stichting

Stichting Sint Jacob is ontstaan uit drie achtereenvolgende fusies in 1995, 1997 en 2000. In 1995 fuseerden verpleeghuis Boerhaave met de verzorgingshuizen Sint Jacob in de Hout, Schalkweide, Nieuw Delftweide en Het Overbos. Gekozen werd voor de naam Sint Jacob, ontleend aan de naam van de “moederstichting” van Boerhaave en Sint Jacob in de Hout: de stichting Sint Jacobs Godshuizen.

Deze instellingen werkten al samen in de Stichting Samenwerkende Bejaardenhuizen Zuid-Kennemerland (SSBZ) en behoorden tot de Rooms-katholieke instellingen van deze regio. Onder verantwoordelijkheid van verpleeghuis Boerhaave werden in de verzorgingshuizen substitutieprojecten verpleeghuiszorg opgezet.

In 1997 fuseerden verpleeghuis en zusterhuis (klooster en kloosterverzorgingshuis) Bosbeek en verzorgingshuis Oldenhove met Sint Jacob, in 2000 gevolgd door het kloosterverzorgingshuis Euphrasia en het verzorgingshuis Dennenheuvel. Vanaf dat moment telt Stichting Sint Jacob acht locaties: twee verpleeghuizen en zeven zorgcentra.

Anno 2011 verlenen ongeveer 1500 medewerkers en 500 vrijwliigers zorg- en diensten aan circa 1300 cliënten in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Overveen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sint Jacob Stichting in Richard Holkade 32, Haarlem Noord-Holland 2033 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2033 PZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823974]