Stichting de Hartekamp Groep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Delftlaan 327 , 2024 CJ Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Stichting de Hartekamp Groep

Iedereen heeft recht op een prettig leven. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep is een middelgrote, kleinschalig werkende organisatie met als doel om deze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen. Dat doen wij door goed te luisteren en hun werkelijke vraag te herkennen.

Hoe wil je wonen? Hoe wil je je leven inrichten? Samen bekijken we wat mogelijk is om vervolgens deskundige ondersteuning te bieden. We stimuleren een goed netwerk van familie en vrienden en ontmoetingen met anderen. In een veilige en prettige leefomgeving.

De Hartekamp Groep doet dit al sinds 1953 en heeft meer dan 70 locaties. We bieden diverse woonvormen, vormen van dagbesteding en beschermd wonen in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. Met 1.600 medewerkers en 500 vrijwilligers zetten we ons iedere dag in voor ruim 1.800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking.

Een goede relatie met onze cliënten en de mensen om hen heen, staat bij ons voorop. Daarom is er cliëntmedezeggenschap, een vertrouwenspersoon en een klachtencommissie. Zij praten mee en geven advies over de zorg en ondersteuning die wij bieden. Dit helpt ons om de professionele service te leveren waar de Hartekamp Groep voor staat. Daarnaast is alle kennis en kunde voor behandeling van cliënten en voor het verstrekken van de deskundigheid van alle medewerkers gebundeld in een apart organisatieonderdeel, het Expertisecentrum.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/hartekampgroep

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting de Hartekamp Groep in Delftlaan 327, Haarlem Noord-Holland 2024 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2024 CJ, Nederland

 • Kroonjuweel

  Koningstraat 37 A zwart Haarlem Noord-Holland 2011 TC

 • Augustus Film

  Cruquiusstraat 7 Haarlem Noord-Holland 2012 GC

 • J. Verhagen

  Javastraat 33 Haarlem Noord-Holland 2022 XP

 • Brincatura

  Oranjestraat 4 Haarlem Noord-Holland 2013 VG

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3750333]