Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor onze klanten en voor Studio-Online.

Door: Studio-online  30-01-2008
Trefwoorden: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, India, Photoshop

Maar wat houdt dat precies in en waar moet je als onderneming dan aan voldoen?
Deze vragen wil Studio-Online graag beantwoord hebben, in een groot onderzoek dat geleid wordt door The International Marketing Expedition (TIME). Vandaar dat wij hierin investeren met nog negen andere ondernemingen in Nederland. 

Een groep afgestudeerden van de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen zal een kort vooronderzoek doen in Nederland, om daarna gedurende 3 maanden het onderzoek te vervolgen in India.
Daar zullen zij de bedrijven bezoeken waar de tien ondernemingen mee samenwerken.

Specifiek voor Studio-Online wordt er nog een extra onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om studenten in India na hun studie verder op te leiden in een specialisme.
Gezien de vragen van onze klanten, denken wij daarbij bijvoorbeeld aan trainingen in Photoshop, InDesign, Illustrator, Webmanagement, Videobewerking.

Het project start op 17 juli 2007 en duurt tot 17 januari 2008.
Wij zullen u op de hoogte houden van de ervaringen en de vorderingen van het onderzoek via onze website en de nieuwsbrief. Als u vragen hebt of suggesties inzake dit onderzoek, dan horen wij dat graag. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected]

Trefwoorden: Adobe Photoshop, India, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Photoshop, Studio-online.nl, Vrijstaand Maken,