Bespaar en bel via internet met de SMC ADSL2+ Barricade™g VOICE ADSL router!

Door: Trimedia Benelux  06-09-2006
Trefwoorden: Netwerken

“All-in-one oplossing” voor optimaal internet- en VoIPgemak. Thuis en op het werk.

Alphen a/d Rijn, 6 september 2006 – SMC Networks (http://www.smc.com) introduceert de ADSL2+ Barricade™g draadloze 4-poorts modem en router (SMC7908VoWBRA). De router combineert draadloos ADSL breedband verbinding met VoIP technologie. Bellen via uw eigen thuisnetwerk is nu nog makkelijker en goedkoper, ongeacht welke provider u gebruikt !

De SMC ADSL2 Barricade™g heeft een 2.4GHz 54 Mbps 802.11g Draadloos toegangspunt, vier 10/100 Mbps RJ45 Ethernet poorten en afhankelijk van het model tot twee analoge RJ11 telefoonpoorten. De router voorziet in ADSL2+ G.dmt, waardoor de snelheid van het downloaden tot 24Mbps en uploaden tot 1Mbps oploopt. De ingebouwde SPI Firewall zorgt voor een hogere beveiliging en parental control weerhoudt de jongere internetters van het bezoeken van bepaalde websites. De RJ11 ADSL poort verbindt de router rechtstreeks met uw ADSL verbinding van uw provider.

Bellen via internet – zonder vast te zitten aan één provider!
De Barricade™g VOICE ADSL router is een complete oplossing for PC en MAC gebruikers. De router is voorzien van een duidelijke handleiding voor een optimale installatie, configuratie en beheergemak.

Door standaard instellingen in de Setup Wizard is bellen via internet, VoIP, mogelijk via diverse providers waaronder: Solcon, Ifoon, Tiscali, Xeloq, Pulver en XS4ALL. In een volgende firmware versie zal VoIP-en met de VOICE ADSL router ook mogelijk worden via Rits Telecom, KPN en VoIPBuster. Door een samenwerkingsverband met Solcon wordt de VoIP router geleverd met een aanmeldingsbrochure en kan de Solcon VoIP service 30 dagen gratis getest worden.

De SMC ADSL2+ Barricade™g draadloze 4-poorts modem en router (SMC7908VoWBRA) is ook verkrijgbaar in een Annex-B type (SMC7908VoWBRB), met ondersteuning voor ADSL2+ over digitale telefoonlijnen, ofwel ISDN. Beide producten zijn verkrijgbaar via Vobis en Mycom, voor een adviesprijs van 149,95 euro incl. btw.

Trefwoorden: Netwerken