DIFRAX EERSTE DADDY OF THE YEAR VERKIEZING

Door: Trimedia Benelux  08-11-2007
Trefwoorden: Difrax, Baby-spreekuur, Daddy Of The Year,


  Daddy of The Year zorgt voor het hele gezin
De afgelopen maanden heeft Difrax meer dan 150 verhalen verzameld over vaders die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Na diep beraad van de jury, bestaande uit Baba Sylla (directeur en oprichter Orange Babies), Thérèse Jacobs (manager Jonge Gezinnen Beurs) en Vivienne van Eijkelenborg (directeur Difrax) werd de prijs uitgereikt aan Victor ten Wolde uit Den Haag. Tijdens de post-natale depressie van zijn vrouw Jennifer heeft hij de zorg voor het gezin op zich genomen. Victor: “Uit liefde voor mijn vrouw en mijn pasgeboren dochtertje kostte het mij nauwelijks energie. Na de recente geboorte van onze tweede dochter was ik bang dat ze weer een depressie zou krijgen maar Jennifer had zo veel vertrouwen in mijn vaderschap dat ze nu veel meer rust heeft.”
Bastiaan Ragas mocht de gelukkige winnaar bekendmaken en de prijs uitreiken. Maar er was meer...

Baby-Spreekuur veelvuldig geraadpleegd
Difrax directeur Vivienne van Eijkelenborg presenteerde tijdens de Jonge Gezinnen Beurs ook het boek Baby-Spreekuur. Dit is een boek vol vragen en antwoorden die Difrax i.s.m. een aantal medische experts de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Het medische team was aanwezig om vragen van het publiek te beantwoorden. Vooral kinderpsycholoog Rita van Burgsteden werd veelvuldig geraadpleegd.
Bastiaan Ragas kreeg het eerste exemplaar van Baby-Spreekuur overhandigd door Vivienne van Eijkelenborg.

Bastiaan:” Ik heb zelf twee kinderen en ik vond het moeilijk om met jaloers gedrag van de oudste om te gaan toen er een zusje werd geboren.” De kinderpsycholoog gaf aan hoe belangrijk het is om het oudere kind te betrekken bij wat je doet. Ouders hebben hierin een sturende rol.

Kijk voor meer adviezen in het boek Baby-Spreekuur.
Het boek Baby-Spreekuur is gratis te downloaden via www.difrax.nl
en kan eventueel ook in hard cover worden besteld via de webshop van Difrax.

Noot voor de redactie/ niet voor plaatsing
Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Trimedia Benelux
Marije Pronk: [email protected] of
Lucille Hegger: [email protected]
T 023 - 750 32 10
Indien u per direct beeldmateriaal in hoge resolutie nodig heeft kunt u contact opnemen met Lucille Hegger via 06 303 85 736

Trefwoorden: Baby-spreekuur, Daddy Of The Year, Difrax, Medisch Boek, Vivienne Van Eijkelenborg,