Essent-onderdeel Homesafety zelfstandig

Door: Trimedia Benelux  20-12-2007
Trefwoorden: Brand, Inbraak, Homesafety

Marktleider in elektronische alarmering
Homesafety is marktleider in elektronische alarmering op de consumentenmarkt en wil deze beveiliging beschikbaar maken voor iedereen. Dit betekent dat Homesafety verder zal innoveren om zo voorloper te blijven in deze beveiligingssystemen. Marc Huitink blijft directeur van Homesafety.
Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen. Voor klanten van Homesafety zal er weinig veranderen. Directeur Marc Huitink: “Onze medewerkers blijven dezelfde en we voelen ons net zo betrokken bij onze klanten als voorheen. Het oorspronkelijke Essent Domestiq Services was twee jaar geleden onder de nieuwe naam Homesafety al een meer zelfstandige koers ingeslagen. De rol van voorloper willen we graag handhaven. Homesafety was de eerste die op grote schaal met draadloze betaalbare elektronische beveiliging kwam voor consumenten.”
 
Zelfstandig denkt Huitink de groei van Homesafety verder te kunnen versnellen. Huitink: “Veiligheid is een recht voor iedereen. Als je Nederland vergelijkt met de landen om ons heen, ligt hier nog een enorme markt voor veiligheidsoplossingen voor particulieren. Vroeger liet je de achterdeur gewoon open maar dat kan tegenwoordig helaas niet meer. En je wilt toch dat je kinderen en je spullen veilig zijn.”
 
Rol in de samenleving
Er heerst een algemeen gevoel van onveiligheid in Nederland. Mensen willen zich in ieder geval veilig kunnen voelen in hun eigen huis. Daarom wil Homesafety alarmeringssystemen toegankelijk maken voor iedereen. Ook werkt Homesafety samen met ex-inbreker Evert Jansen (bekend van Avro’s ‘De Inbreker’) om voorlichting en tips te geven aan consumenten hoe ze inbraken en brand kunnen voorkomen. Door steeds meer tweeverdieners en eenpersoonshuishoudens staan huizen overdag vaak leeg. Een makkelijke prooi voor inbrekers.
 
Over Essent
Essent is met een jaaromzet in 2006 van EUR 6,4 miljard het grootste energiebedrijf van Nederland. Essent levert elektriciteit, gas en warmte aan huishoudelijke en zakelijke klanten. Essent is actief in de gehele energieketen: van de productie van energie tot en met de levering aan eindverbruikers. De onderneming beschouwt Nederland als haar thuismarkt, maar heeft inmiddels ook een aanzienlijke marktpositie opgebouwd in Duitsland en is in toenemende mate actief in België. De milieutak van het concern verwerkt afval tot energie en reststromen. Bij Essent werken circa 10.000 mensen. Nadere informatie: www.essent.nl
 

Over Homesafety
Homesafety is de grootste aanbieder van betaalbare inbraak- en brandpreventiesystemen op de Nederlandse consumentenmarkt. Alle systemen zijn aangesloten op een alarmcentrale die 7 dagen per week, 24 uur per dag bemand is.  Meer informatie over (de producten van) Homesafety vindt u op www.homesafety.nl
 
 
Noot voor de redactie/ niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
 
Namens Homesafety Trimedia Benelux
Lucille Hegger, telefoonnummer 023 – 750 32 10 / 06 303 85 736 of via lhegger@trimediabenelux.com
 
Essent
Jeroen Brouwers (Woordvoerder Essent): 0800 - 0244 022

Trefwoorden: Alarmeringssysystemen, Brand, Homesafety, Inbraak,