Nieuwe virtuele gemeenschap - TAATU naar Nederland

Nieuwe virtuele gemeenschap - TAATU naar Nederland van Trimedia Benelux

Door: Trimedia Benelux  21-12-2006
Trefwoorden: Internet, Taatu, Virtuele Samenleving,

De nieuwe vette ontmoetingsplaats voor jongeren van 12 tot 25 jaar is nu ook eindelijk in Nederland beschikbaar!

En ter gelegenheid van de eerste verjaardag in België geeft TAATU honderden cadeaus weg. Maak kans op o.a. een laptop, LCD-scherm en digitaal fototoestel in de virtuele wereld www.taatu.com.

Met TAATU kan iedereen heel eenvoudig van de echte wereld in een virtuele wereld stappen. Je bent zó binnen! Surfers kunnen zich gratis inschrijven op de site en een eigen virtueel personage samenstellen. Het kapsel, de kleur van de ogen, de kleding – elk detail kan volgens eigen smaak worden aangepast. Als ze hun identiteit eenmaal hebben vastgelegd, kunnen de leden op verkenning gaan in de virtuele wereld en andere Taatus ontmoeten om op deze manier een heel nieuw sociaal leven op te bouwen. Ze kunnen chatten, gezellige avonden doorbrengen in één van de 40.000 reeds ontworpen loften, samen virtuele uitstapjes maken naar de bioscoop of lekker gaan shoppen in het winkelcentrum. Taatus kunnen deelnemen aan wedstrijden, de nieuwste hits beluisteren in de virtuele bar en discotheek, iemands verjaardag vieren en zelfs met hun Taatu-geliefde trouwen.

"TAATU is de place 2 be. Hier kun je écht goed chillen en andere jongeren tegenkomen om een avond mee door te brengen of op elk moment van de dag mee te kletsen. Dankzij TAATU heb ik heel veel nieuwe vrienden gekregen die ik nu kan uitnodigen in mijn zelf gemaakte loft!" aldus ‘Natural’ (16), Nederland.

Wedstrijden en evenementen
Om de introductie in Nederland en de eerste verjaardag van TAATU te vieren, lanceerde TAATU deze week een reeks fantastische evenementen, met quizzen waarbij niet alleen heel veel TATs (de munteenheid in deze virtuele wereld) kunnen worden gewonnen, maar ook echte cadeaus, zoals een LCD-scherm, een laptop, een draagbare dvd-speler, een digitaal fototoestel, een digitale videocamera en een iPod 30GB. Meedoen is eenvoudig : een maand lang kan je elke week deelnemen aan een quiz en zo in aanmerking komen voor een van deze fantastische prijzen!

Een nieuwe wereld waarin alles mogelijk is
Volgens een onderzoek van het Center for the Digital Future is 43% van de internetgebruikers net zo gehecht aan hun virtuele gemeenschap als aan de mensen die ze in de echte wereld kennen. Aangezien Nederland op dit moment (30 november 2006, CBS) meer dan 10,9 miljoen internetgebruikers van elf jaar en ouder telt, spreekt het voor zich dat TAATU, de virtuele wereld die in december 2005 met veel succes in België is geïntroduceerd, zich nu ook op de Nederlandse markt richt. Op dit moment telt TAATU al meer dan 75.000 leden ("Taatus"), die een tweede, interactief leven leiden waarin ze allerlei ontdekkingen kunnen doen en belevenissen meemaken.

Ga voor meer informatie naar www.taatu.com.

Over taatu.com:
TAATU, dat in december 2005 in België is geïntroduceerd, is een virtuele wereld die zich richt op jongeren tussen de 12 en 25 jaar en is daarnaast een multimediatoepassing en een bron van interactieve diensten. Dit revolutionaire concept heeft al meer dan 75.000 leden weten te trekken. Leden kunnen elkaar gratis ontmoeten op www.taatu.com en hun sociale leven een extra dimensie geven door deel te nemen aan allerlei activiteiten en evenementen op de site, door middel van chats, muziek, foto’s en video’s. TAATU, de virtuele wereld zonder geografische grenzen, luidt een nieuw tijdperk in op het gebied van ontspanning en reclame op het internet.

Trefwoorden: Internet, Taatu, Virtuele Samenleving,