UNIFIEDROOT GENOMINEERD VOOR DE BANKING & FINANCE ICT INNOVATION AWARD

UNIFIEDROOT GENOMINEERD VOOR DE BANKING & FINANCE ICT INNOVATION AWARD van Trimedia Benelux

Door: Trimedia Benelux  24-10-2006
Trefwoorden: Domeinnaam, Unifiedroot, Banking & Finance

Een van de belangrijkste voorwaarden om genomineerd te worden is dat een onderneming een project moet hebben gerealiseerd dat innovatief en volledig operationeel is. Het project dient maatschappelijk relevant te zijn en waarde toe te voegen voor bedrijven in de financiële sector.

Vanuit de sector financiële dienstverlening is er veel belangstelling voor een eigen TLD. Verschillende banken hebben reeds hun TLD aangeschaft. Daarnaast heeft de International Fiscal Association (IFA) voor het in Amsterdam gehouden congres (september 2006) een TLD gebruikt.

Over UnifiedRoot
UnifiedRoot is een onafhankelijk bedrijft, gevestigd in Amsterdam, die het wereldwijd mogelijk maakt om Top Level Domeinnamen on-line te registreren. Deze domeinnamen hoeven niet langer meer te eindigen op .com, .nl, .net. Denk aan de eigen bedrijfsnaam (.unifiedroot), een merknaam (.verzekering), algemene woorden (.rente).
UnifiedRoot beoogt een open en vrije internet wereld, zonder beperkingen in domeinnamen. UnifiedRoot biedt een simpel, direct, consistent en begrijpelijk internet adresserings systeem. Dat maakt het voor overheden, bedrijven, ISP’s en individuele “www-gebruikers” makkelijk om hun informatie op internet te vinden en te communiceren.
www.unifiedroot.com / home.unifiedroot

Trefwoorden: Banking & Finance, Domeinnaam, Unifiedroot,