NIEUWE TLD BETALEN MET iDEAL

NIEUWE TLD BETALEN MET iDEAL van Trimedia

Door: Trimedia  08-11-2006
Trefwoorden: Online, Tld, Seeboldt

Eenvoudig en snel
UnifiedRoot zorgt ervoor dat het doorbladeren van een website eenvoudig en gestroomlijnd gaat. Met een TLD kunnen er namelijk onbeperkte hoeveelheid paginanamen ‘voor en na de punt’ worden toegevoegd. In plaats van het zoeken naar vacatures of contactgegevens binnen een website zal de UnifiedRoot URL zijn: vacature.[bedrijfsnaam] of contact.[bedrijfsnaam].

UnifiedRoot verstrekt een eenvoudig internetsysteem voor overheden, ondernemingen, Internet Service Providers (ISP’s) en individuele gebruikers van internet om op een gemakkelijke en gebruikersvriendelijke benadering informatie te vinden op het internet.

Online betalen met iDEAL
Het is nu mogelijk om via www.unifiedroot.com een eigen TLD te betalen via iDEAL. De kosten voor een TLD zijn 1.000 Euro per inschrijving en vervolgens 250 Euro om de inschrijving voor een jaar te verlengen. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank voor veilig, snel en simpel internet-bankieren. iDEAL is een aanvulling op de bestaande betaalmethoden op internet. De klant kan via iDEAL zijn eigen bank uitkiezen en wordt vervolgens automatisch doorgeschakeld naar zijn eigen internetbankier.


Over UnifiedRoot
UnifiedRoot maakt het mogelijk om Top-Level Domeinnamen online te registreren. Deze domeinnamen hoeven niet langer meer te eindigen op .com, .nl of .net. Denk aan de eigen bedrijfsnaam [.unifiedroot], een merknaam [.verzekering], algemene woorden [.rente], etc. UnifiedRoot biedt een simpel, direct, consistent en begrijpelijk internet adresseringssysteem. Dat maakt het voor overheden, bedrijven, Internet Service Providers (ISP’s) en individuele ‘www-gebruikers’ makkelijk om hun informatie op internet te vinden en te communiceren. UnifiedRoot beoogt een open en vrije internet-wereld, zonder beperkingen in domeinnamen.
Voor meer informatie zie www.unifiedroot.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over UnifiedRoot kunt u contact opnemen met:

Trimedia Nederland
Yurena Segredo Suárez
Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
Tel. +31 (0)23 750 32 10
Mob. +31 (0)6 129 23 293
E-mail: [email protected] of [email protected]

Trefwoorden: Online, Seeboldt, Tld, Uniefiedroot, Unifiedroot,