Bijzonder initiatief gaat de strijd aan met nationale vacature sites

Bijzonder initiatief gaat de strijd aan met nationale vacature sites van Uurtjeover.nl

Door: Uurtjeover.nl  20-10-2008
Trefwoorden: Freelance Opdrachten, Concurrentie In Vacaturesites, Freelance Profielen,

“Dat kan beter” dacht Paul Verberne (ondernemer, 35) toen hij als freelance adviseur begin 2008 op zoek was naar nieuwe zakelijke opdrachten
Paul Verberne werkt al geruime tijd als freelance adviseur en miste net als collega freelancers een professioneel platform waar hij op een eenvoudige manier kon aangeven wanneer en hoe lang hij beschikbaar was. Bij de bekende sites is het niet mogelijk dit op een eenvoudige manier aan te geven. Daarnaast vragen de meeste sites een flink bedrag aan inschrijvings- of bemiddelingskosten, terwijl nog niet bekend is of het uiteindelijk iets oplevert.
Avonden testen Dit bracht Paul op het idee van UurtjeOver.nl. Samen met een webdesigner en een marketeer heeft hij in de avonduren UurtjeOver.nl ontwikkeld: een website voor tijdelijk werk. Uitgangspunten waren absolute eenvoud, 100% gebruiksgemak, een heldere en frisse uitstraling voor de zakelijke en particuliere markt. En natuurlijk: kosteloos!
De website UurtjeOver.nl is avonden lang getest door vrienden en bekenden. Met die op- en aanmerkingen is de website verder vereenvoudigd. Op de laatste bijeenkomst was iedereen enthousiast en op de avond zelf werden de eerste oproepen geplaatst. Daarmee is het startsein gegeven en is UurtjeOver.nl geboren.
Voor een breed publiek UurtjeOver.nl richt zich op een breed publiek. Freelance adviseurs, fotografen of mensen op zoek naar een horecabaan kunnen zich aanmelden. En ook bouwvakkers, projectmanagers en belasting adviseurs kunnen eenvoudig aangeven wanneer ze beschikbaar zijn en een uurtje over hebben.
Enthousiaste reactie uitzendbranche De uitzendbranche heeft verheugd gereageerd op het initiatief. De hoge kosten voor het plaatsen van vacatures op de diverse officiële vacaturesites als Monsterboard.nl en nationalevacaturebank.nl zijn de diverse uitzendorganisaties al lange tijd een doorn in het oog.
Hoe de bestaande vacature sites zoals Monsterboard en Nationale Vacaturebank zullen reageren is niet bekend. “Maar dat maakt mij ook niet uit, met dit initiatief laat ik zien dat een goede service ook gratis kan zijn…” aldus Paul Verberne.

Trefwoorden: Concurrentie In Vacaturesites, Freelance Opdrachten, Freelance Profielen, Strijd Met Monsterboard En Nationale Vacaturebank, Tijdelijke Projecten, Uurtjeover Particulier, Uurtjeover Zakelijk,