Vlietstra Belastingadvies & Administratie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Romeinenstraat 19 , 2025 CE Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Vlietstra Belastingadvies & Administratie


Welkom op de website van:
Vlietstra Belastingadvies & Administratie
Wij....
...staan voor persoonlijke aandacht en fiscale deskundigheid;

...richten ons op ZZP-ers, kleine ondernemers, particulieren en startende ondernemers;

...staan ingeschreven bij het Register Belastingadviseurs waardoor de kwaliteit gewaarborgd is!

ZZP-ers en kleine ondernemers
Bent u de zelfstandig ondernemer die al zijn of haar tijd bezig wil zijn met ondernemen en geen zin heeft in de administratieve rompslomp? Wij kunnen de administratieve last voor u uit handen nemen.

Als zelfstandig ondernemer komt er veel op u af: boekhouding, jaarrekening, BTW-aangifte en aangifte inkomstenbelasting. Vaak niet de meest favoriete bezigheid van de zelfstandig ondernemer. Vlietstra Belastingadvies neemt u de zorgen voor het voeren van een administratie uit handen. Zo kunt u zich richten op datgene waar u goed in bent: 'ondernemen in uw vakgebied'.

Particulieren
Voor het goed en tijdig verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting bent u bij Vlietstra Belastingadvies aan het juiste adres. Hierbij hechten wij er belang aan u als klant te leren kennen. We blijven graag op de hoogte van veranderingen in uw leven en omstandigheden. Op die manier kunnen wij het juiste advies leveren op het moment dat u het nodig heeft.

Bij het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting bekijken wij uiteraard of u recht heeft op toeslagen. Denk hierbij aan zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en huurtoeslag.

Startende ondernemers
Bent u van plan om de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap? Vlietstra Belastingadvies adviseert u hier graag bij. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van de rechtsvorm, een eenmanszaak of toch een Besloten Vennootschap. Welke vraag u ook heeft, Vlietstra Belastingadvies denkt met u mee.

Uiteraard kunnen wij u bijstaan bij het opzetten van uw eigen administratie of deze voor u uit handen nemen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vlietstra Belastingadvies & Administratie in Romeinenstraat 19, Haarlem Noord-Holland 2025 CE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2025 CE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823959]