Voogt Naval Architects BV De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leidsevaart 574 , 2014 HT Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Voogt Naval Architects BV De

De Voogt Naval Architects is een internationaal architectenbureau gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe motorjachten tot een lengte van 100 meter. Alle jachten die De Voogt ontwerpt en tot in detail uitwerkt zijn op maat gemaakt voor de zeer exclusieve export markt.

Het kantoor van De Voogt is gevestigd in Haarlem. De meer dan 80 medewerkers houden zich bezig met verschillende disciplines die zijn onderverdeeld in de volgende afdelingen:

Studio de Voogt

Theoretische scheepsbouw

Engineering, waar de jachten worden uitgedetailleerd en werkplaats- tekeningen worden gemaakt, bestaat uit drie vakdisciplines te weten:

Scheepsconstructies

Interieur

Werktuigbouw/Scheepsinstallaties

Klik op een bovenstaande afdeling voor nadere uitleg.

De Voogt Naval Architects werkt - onder de merknaam Feadship - nauw samen met de ruim 1,000 medewerkers van de werven van Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent. De naam Feadship - de wereldwijde marktleider op het gebied van custom-built luxe motorjachten - staat gelijk aan kwaliteit, vakmanschap en samenwerking.

Met trots bouwen de beste vakmensen de mooiste motorjachten ter wereld.

Al vele jaren werkt De Voogt Naval Architects samen met de verschillende opleidingsinstituten. Zo hebben al vele studenten bij De Voogt hun stage of afstudeeropdracht voltooid. Sommige van hen komen uiteindelijk in dienst.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Engineers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is Voogt Naval Architects BV De in Leidsevaart 574, Haarlem Noord-Holland 2014 HT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer engineers diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem engineers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2014 HT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825731]