Welovecolor.nl

Afdrukken

Is Welovecolor.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lange Margarethastraat 32 zwart , 2011 PM Haarlem, Noord-Holland

E-mail

Over Welovecolor.nl

Welovecolor.nl!

Even voorstellen...

Wij zijn Chris & Rachel en wij maken meubels en decoratie voor in huis. Toen we een aantal jaar geleden een pakhuis kochten en 1,5 jaar aan het verbouwen zijn geweest, begon onze zoektocht naar leuke meubels en andere spullen voor de inrichting. Omdat we vaak niet konden vinden wat we zochten, zijn we zelf aan de slag gegaan met meubels en verlichting. Uiteindelijk is hier deze webshop uit voort gekomen. Alle producten die je bij ons ziet, maken we dus zelf voor onze klanten.

Onze stijl...

Zoals onze naam al doet vermoeden, houden wij van kleur... ;-) We houden ook van vintage spullen uit Amerika, zoals letterlampen en lichtborden zoals je ze in Las Vegas ziet. De hoge prijzen van dit soort vintage items, hebben ons er toe doen besluiten om dit soort spullen zelf te gaan maken. We zijn ook gek op de combinatie van hout en staal. Deze stijl zie je terug in onze kasten. Verder vinden we het leuk om oude gebruikte spullen te gebruiken om een meubel te maken. Denk aan onze kasten en salontafel van wijnkisten of bijvoorbeeld de vintage krikken, die we gebruikt hebben voor een onderstel van een kast. Uniek, niemand anders zal een dergelijk item in huis hebben staan!

Onze visie...

Via onze webshop willen we leuke, aparte producten aanbieden, waarmee je jouw huis net even leuker kan maken.

De meeste producten die wij verkopen, zijn volledig op maat te bestellen. We geven onze klanten verschillende opties, zoals kleuren, afmeting, houtsoort etc. Naast de items die we aanbieden, zouden we het een uitdaging vinden wanneer een klant ons zou vragen om een 'custom-made' product te maken. Wij kunnen ons voorstellen dat ook jij wellicht op zoek bent naar een specifiek item voor in huis, dat je maar niet kunt vinden. Wij kunnen dit product ongetwijfeld voor je maken. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent, dan krijg je van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Haarlem Noord-Holland

Is Welovecolor.nl in Lange Margarethastraat 32 zwart, Haarlem Noord-Holland 2011 PM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lichtreclame diensten in Haarlem Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarlem Lichtreclame per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarlem Noord-Holland, 2011 PM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229542]