Reizen voor meiden en jongens met lef!

Reizen voor meiden en jongens met lef! van Xtreme Gap

Door: Xtreme Gap  05-10-2008
Trefwoorden: Sport, Reizen, Duiken

Een gap year of tussenjaar, dat overigens geen jaar hoeft te duren, is een pauze in het ‘normale’ leven om andere kanten van jezelf en een andere wereld te ontdekken. Een periode tussen twee studies in. Of de tijd na je studie, voordat je de arbeidsmarkt op gaat. Om deze periode zo waardevol mogelijk te benutten, kan deze worden gebruikt om een reis te maken. Met als voornaamste doel: zelfontplooiïng. Deze nieuwe manier van reizen is wereldwijd verantwoordelijk voor een miljarden omzet en men verwacht dat in 2010 twee miljoen (!) gap year reizen worden geboekt.
Xtreme Gap begrijpt jongeren die er tussenuit willen en is ervan overtuigd dat een tussenjaar vol uitdagingen de beste manier is om in korte tijd zelfvertrouwen op te bouwen, motivatie terug te vinden en nieuwe ideeën en creativiteit op te doen. Aan jezelf werken en nieuwe ‘skills’ op doen, maar dan wel in stijl, op een tropisch eiland.


Alles is mogelijk: Xtreme Gap biedt de juiste begeleiding (24 uur per dag!), en omdat zij aan alle jongeren de kans wil bieden dit avontuur aan te gaan, worden de programma’s tegen lage prijzen aangeboden.
De programma’s bestaan uit een opleiding tot professioneel duiker, onderwatervideograaf, technisch duiker, een intensieve yogatraining of een Muay Thai trainingsprogramma. Waardevolle sportreizen voor jongeren vanaf 18 jaar. In de mooie en centraal gelegen accommodatie, met luxe, ruime kamers en zwembad, voelt iedereen zich direct thuis. En dat alles op het tropische eiland Koh Tao in de golf van Thailand.

De website is momenteel alleen in het Engels maar eventuele vragen worden gewoon in het Nederlands beantwoord. www.xtreme-gap.com / [email protected]

Trefwoorden: Duiken, Extreme Sporten, Jongeren Reizen, Muay Thai Training, Onderwatervideografie Opleiding, Reizen, Sport, Tussenjaar, Yoga Sessies,