Laptop Plus Haarlemmermeer biedt iDeal betalingen aan mbv Ogone!

Laptop Plus Haarlemmermeer biedt iDeal betalingen aan mbv Ogone! van Laptop Plus Haarlemmermeer

Door: Laptop Plus Haarlemmermeer  14-01-2009
Trefwoorden: Online Winkelen, Internetbankieren, Online Betalen

Het internet shoppen icm het koopgedrag van onze landgenoten is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Aangezien Laptop Plus Haarlemmermeer een échte online webshop is voor de verkoop van laptops, notebooks, netbooks, computers etc. zullen wij ook de trend volgen mbt de behoefte van veilige online betalingen.

In het begin van dit jaar hebben we in samenwerking met het hoofdkantoor en Ogone het betalingssysteem iDeal met succes op de website geintregeerd. Heel erg blij zijn we met het soepele verloop van dit proces en de goede service van alle partijen.

Steeds meer mensen kopen op het internet. Een boek, reis, dvd, muziek of kleding, alles kunnen ze tegenwoordig via het internet aanschaffen. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren.

Ogone is een van de voornaamste Europese leveranciers van betalingsdiensten, met meer dan 15.000 klanten verspreid over 25 landen. Het bedrijf levert verschillende oplossingen voor het realiseren van elektronische betalingen op diverse gebieden, zoals e-commerce, ticketing, call centers of het hotelwezen. Daarbij gaat het om zowel business-to-consumer oplossingen, als om business-to-business oplossingen (purchasing cards). Het producten- en dienstenaanbod van Ogone behoort tot de meest uitgebreide op de markt, met omvangrijke transactionele- en back-officesystemen.

Trefwoorden: Betaaloplossing, Betaalsysstemen, Internetbankieren, Internetshoppen, Koopgedrag, Myfunkybusiness, Ogone, Online Betalen, Online Winkelen, Webshoppen,