Boekhoudcursussen in Heemskerk

Boekhoudcursussen in Heemskerk van Ed Van Hoolwerff - Boekhoudcursussen

Door: Ed Van Hoolwerff - Boekhoudcursussen  12-11-2006
Trefwoorden: Cursus, Boekhouden, Excel

Sinds vele jaren is het weer mogelijk in Heemskerk  cursussen boekhouden te volgen. In februari 2007 gaat Ed van Hoolwerff - Boekhoudcursussen starten met de cursussen Basiskennis Boekhouden(BKB) en Praktijkdiploma Boekhouden (PDB).

Ed van Hoolwerff is al vele jaren docent boekhouden en is daarnaast elk half jaar werkzaam als corrector bij de examens Basiskennis Boekhouden, Praktijkdiploma Boekhouden en Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Hij is daardoor goed op de hoogte van de exameneisen en kan zijn cursisten dus extra goed op deze examens voorbereiden.

De lessen worden gegeven in kleine lesgroepen van maximaal 8 personen waardoor de docent veel aandacht aan zijn cursisten kan geven en er alle tijd is vragen van cursisten te beantwoorden.

Aan het einde van een cursus wordt er veel geoefend met oude examenopgaven om alle stof nog eens te herhalen en de cursisten goed op de examens voor te bereiden.

Trefwoorden: Administratief Medewerker, Administratieve Opleiding, Basiskennis Boekhouden, Boekhoudcursus, Boekhouden, Computerboekhouden, Cursus, Cursus Administratie, Excel, Praktijkdiploma Boekhouden, Startend Ondernemer,

Contact Ed Van Hoolwerff - Boekhoudcursussen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share