Cursus MBA bij Ed van Hoolwerff - Boekhoudcursussen HEEMSKERK

Door: Ed Van Hoolwerff - Boekhoudcursussen  19-04-2009

In september 2009 gaat bij Ed van Hoolwerff - Boekhoudcursussen in Heemskerk de cursus Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) starten.

De cursus is bedoeld voor cursisten die als vooropleiding Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), HAVO, VWO of MBO hebben. Cursisten die de opleiding PDB bij Ed van Hoolwerff al hebben afgerond of die deze cursus op dit moment volgen hebben gevraagd hij ook de cursus MBA wil aanbieden. Daarom wil Ed van Hoolwerff in september 2009 starten met de module Bedrijfsadministratie Journaalposten, de lessen worden gegeven op vrijdagmddag, het examen kan worden afgelegd in januari 2010 bij de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Na het examen in januari starten de lessen voor de module Bedrijfseconomie; deze module wordt in juni afgesloten met een examen. De opleiding bestaat uit 4 modules: Bedrijfsadministratie Journaalposten, Bedrijfseconomie, Financiële Rapportage en analyse en Belastingwetgeving. De laatste twee modules kunnen in het cursusjaar 2010/2011 worden gevolgd.

MBA is een veelgevraagd diploma voor tal van interessante functies in de financieel-administratieve sector. MBA’ers vervullen functies die een grote mate van zelfstandigheid kennen en zijn vaak de administratieve spil in het bedrijf. Denk aan bedrijven in de ICT, gezondheidszorg en accountantskantoren, van MKB tot multinational, van kleine stichting tot groothandel en in uiteenlopende sectoren (productie, handel, dienstverlening en non-profit). Bovendien biedt MBA volop doorgroeimogelijkheden voor professionals die een leidinggevende positie in financieel-administratieve richting ambiëren. Kortom, een opleiding met veel toekomstperspectief. Zeer de moeite waard om te halen!


Contact Ed Van Hoolwerff - Boekhoudcursussen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share