Goemans Versbakkerij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Coevenhovenstraat 12 , 1961 NX Heemskerk, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Goemans Versbakkerij

Goemans Versbakkerij bestaat al meer dan 60 jaar. Het familiebedrijf is in 1954 begonnen als banketbakkerij in Santpoort. Al in 1960 verhuisd naar Heemskerk, waar het is voortgezet als brood- en banketbakkerij. Met inmiddels 6 filialen in Heemskerk, Beverwijk en Castricum is Goemans Versbakkerij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Elke morgen wordt met liefde het brood en banket op ambachtelijke wijze en met plezier vervaardigd. Dat proef je!

Goemans Versbakkerij is daarnaast al ruim twee decennia lang specialist in het vervaardigen van kleingebak, met name petit fours. In januari 2015 is naast de oorspronkelijke brood- en banketbakkerij een tweede bakkerij geopend, waar de productie van onder meer de petit fours is overgebracht. Met een higher-lever IFS certificaat, 2000m2 oppervlakte en zeer grote productiecapaciteit, stelt deze moderne bakkerij Goemans Versbakkerij in staat om nieuwe producten te ontwikkelen en de internationale ambities verder uit te breiden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Goemans Versbakkerij in Van Coevenhovenstraat 12, Heemskerk Noord-Holland 1961 NX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Heemskerk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemskerk Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemskerk Noord-Holland, 1961 NX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825487]