Grützmacher Documentverwerkingssystemen on the move....

Door: Grützmacher Document Processing Machines  21-07-2008
Trefwoorden: Machines, Machine, Post

De grootste kracht van Grützmacher is het altijd kunnen en willen inspelen op de vraag uit de markt. Speciaalbouw heeft dan ook de laatste jaren een bijzondere stijgende lijn laten zien. Steeds meer bedrijven weten Grützmacher te vinden als er een oplossing voor een zeer specifieke verwerking gezocht word. Een veel gehoorde reden waarom deze mensen uiteindelijk een systeem van Grützmacher kopen is dat Grützmacher een machinefabrikant is die de wensen en eisen van de klant volledig weet te vertalen in een compleet op maat gemaakt maar toch betaalbaar systeem. Op de Drupa heeft Grützmacher een zeer speciaal en ongeevenaard custom-build oplossing gepresenteerd.

Het compleet nieuwe Grützmacher “Easy” en “EasyLight”couverteersysteem.
Dit is een bijzonder compacte en bovenal zeer eenvoudig te bedienen productiecouverteersysteem voor de ´kleinere´ gebruiker. Deze machine verwerkt tot 4.500 stuks enveloppen per uur, heeft frictiefeeders, tot drie hoofd toevoerstations en tot zeven bijlagenstations is zowel in een versie te verkrijgen dat van C6 t/m C5 als ook van C6 t/m C4 enveloppen kan verwerken. Een EasyLight couverteersysteem is al verkrijgbaar vanaf € 30.000,- Al deze eigenschappen maakt dit systeem de ideale oplossing voor postkamers, maar zeker ook zeer geschikt voor gebruikers als rekencentra, drukkerijen, verzekeringsmaatschappijen en kleinere mailhuizen.

Voor de grotere gebruikers presenteerde Grützmacher op de Drupa het volledige programma productie couverteersystemen – Rubin, Challenge en de Cayenne.
Het Rubin couverteersysteem. Met een verwerkingssnelheid tot 7.500 enveloppen per uur en een verwerkingsflexibiliteit van C6 t/m C4 enveloppen maakt dit systeem uniek in zijn segment.

De Challenge-serie vormt de basis van alle Grützmacher couverteersystemen: tot 15.000 enveloppen per uur en een verwerkingsflexibiliteit van C6 t/m C4 enveloppen. Op de Drupa werd op dit systeem, in samenwerking met een Duits mailhuis, alle software mogelijkheden gepresenteerd. Dit compleet ´gesloten´ systeem was uitgerust met 7 verschillende leeskoppen die producttracking, mailpiece id controle, matching en synchronisatie van verschillende inserts demonstreerde. Tevens was er in-line een inkjet oplossing aan dit systeem geplaatst zodat deze communicatie en wijze van afwerking ook gepresenteerd werd.

Het Cayenne couverteersysteem is het top-model van de Grützmacher couverteersystemen.
Gebaseerd op het bewezen Challenge couverteersysteem introduceerde Grützmacher dit volledige met de laatste servo-technologie uitgeruste systeem. Snelle in en omsteltijden, resultaat hoge rendabiliteit. Met een state-of-the-art ingebouwd foutcompensatie systeem word de rendabiliteit te allen tijde gegarandeerd en d.m.v. verwerkingsrapporten weergegeven. Dit systeem heeft een verwerkingssnelheid tot 16.000 enveloppen per uur.

Op de Rubin, de Challenge en de Cayenne couverteersystemen zijn altijd vijf verschillende toevoerstations te plaatsen, ook plaatsing van leeskoppen is overal mogelijk, dit biedt optimale verwerkingsflexibiliteit, continuiteit en zekerheid. Alle systemen zijn naar iedere applicatie samen te stellen en zijn zowel in te zetten voor Direct-mail als voor Transactiemail verwerking.Op de Drupa waren de verschillende systemen met alle soorten toevoerstations uitgerust.

Grützmacher produceerd ook vergaarsystemen.
Op de Drupa heeft Grützmacher niet alleen zijn couverteersystemen gepresenteerd. Grützmacher fabriceerd ook complete vergaarsystemen. Deze systemen zijn zowel met toevoerstations uit te rusten die contra als ook in-line op de basis geplaatst zijn. Verschillende nesting oplossingen zijn een standaard. Het combinatie vergaarsysteem voor het vergaren en/of couverteren werd aan het publiek getoond. Het Grützmacher vergaarsysteem is tevens te koppelen aan bestaande of nieuwe verpakkingsmachines, te weten sealmachines, kruisstapelaars, bundelmachines en andere afwerkapparatuur.

Tevens heeft Grützmacher op zijn stand de compleet vernieuwde lijn stand-alone feeders gepresenteerd. Deze feeders zijn geplaatst op een standaard die het uiterst gemakkelijk maakt deze feeders aan of op elk bestaand systeem te plaatsen. Ter introductie van deze nieuwe lijn stand-alone feeders heeft Grützmacher zeer intressante introductieaanbiedingen.

Voor meer informatie:

Grützmacher System GmbH
De Trompet 1721
1967 DB HEEMSKERK
The Netherlands
Tel: +31 (0) 251 – 25 34 31
Fax: +31 (0) 251 – 25 36 97
info@grutzmacher.nl


Trefwoorden: Anleger, Anlegers, Bearbeitung, Collating, Couverteermachine, Couverteermachines, Couverteersysteem, Couverteren, Drupa, Envelope, Feeder, Feeders, Folding, Gruetzmacher, Grützmacher, Hochleistung, Inserter, Inserting, Kuvertieren, Kuvertiermaschinen, Machine, Machines, Mailingmachine, Mailmachine, Maschinen, Messe, Post, Postbearbeitung, Processing, Stand-alone, Stuffing, Zusammentrag, Zusammentragen,

Contact Grützmacher Document Processing Machines

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share