Hartekamp Groep Loopbaancentrum Heemskerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenhouwerskwartier 25 , 1967 KD Heemskerk, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hartekamp Groep Loopbaancentrum Heemskerk

Iedereen heeft recht op een prettig leven. Ook mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De Hartekamp Groep is een middelgrote, kleinschalig werkende organisatie met als doel om deze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen. Dat doen wij door goed te luisteren en hun werkelijke vraag te herkennen.

Hoe wil je wonen? Hoe wil je je leven inrichten? Samen bekijken we wat mogelijk is om vervolgens deskundige ondersteuning te bieden. We stimuleren een goed netwerk van familie en vrienden en ontmoetingen met anderen. In een veilige en prettige leefomgeving.

De Hartekamp Groep doet dit al sinds 1953 en heeft meer dan 60 locaties. We bieden diverse woonvormen, vormen van dagbesteding en beschermd wonen in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. Met 1.550 medewerkers (1220 FTE) en 725 vrijwilligers zetten we ons iedere dag in voor bijna 1.800 kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking.

Een goede relatie met onze cliënten en de mensen om hen heen, staat bij ons voorop. Daarom is er cliëntmedezeggenschap, een vertrouwenspersoon en een klachtencommissie. Zij praten mee en geven advies over de zorg en ondersteuning die wij bieden. Dit helpt ons om de professionele service te leveren waar de Hartekamp Groep voor staat. Daarnaast is alle kennis en kunde voor behandeling van cliënten en voor het verstrekken van de deskundigheid van alle medewerkers gebundeld in een apart organisatieonderdeel, het Expertisecentrum.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hartekamp Groep Loopbaancentrum Heemskerk in Steenhouwerskwartier 25, Heemskerk Noord-Holland 1967 KD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heemskerk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemskerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemskerk Noord-Holland, 1967 KD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820770]