Home en Business Back-up 20% en 60% goedkoper dan KPN

Home en Business Back-up 20% en 60% goedkoper dan KPN van Online Backup Provider

Door: Online Backup Provider  22-11-2007
Trefwoorden: Online Backup, Back-up Online, Online Storage

Met online back-up hoeft niemand meer na te denken over het back-uppen. Iedere dag gebeurt dat namelijk automatisch met een hoge veiligheid bij beveiligde datacentra. Het standaardtarief voor particulieren is € 3,99 per maand met een vrijwel onbeperkte opslagruimte. De software is eenvoudig en iedereen kan het installeren en gebruiken. Mocht dit toch niet lukken dan is er support via de website van Online Backup Provider of per telefoon. Het aantrekkelijke tarief is mogelijk door de investering in geautomatiseerde systemen, waardoor de onderhouds- en personeelskosten laag blijven. Online Backup Provider ondersteunt de klanten o.a. via de website, waar antwoorden te vinden zijn op de meest gestelde vragen en kunnen klanten zelf hun accounts beheren.

Ook voordeel voor bedrijven
Eenmanszaken, freelancers en andere MKB bedrijven hebben ook voordeel bij Online Backup Provider. Voor een 25 GB account , zijn de kosten € 9,99 per maand en dat is 60% goedkoper dan bij grote aanbieders zoals KPN. Business Backup van Online Backup Provider is de oplossing voor servers en databases. De data wordt dagelijks automatisch op een andere plek bewaard, veilig tegen brand, diefstal, virussen en andere invloeden. Iedere kleine zelfstandige is ervan verzekerd dat zijn werk op een veilige plek is opgeborgen tegen een aantrekkelijk tarief.
__________________________________________________________________________
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Online Backup Provider:
De Trompet 1625, 1967 DB Heemskerk T. 0900-2225874 (0900 – BACKUPHELP) www.onlinebackupprovider.nl info@onlinebackupprovider.nl.

Bron: http://www.onlinebackupprovider.nl/nieuws//home-en-business-back-up-20pcnt-en-60pcnt-goedkoper-dan-kpn=80.html  

Trefwoorden: Back-up Online, Backup Via Internet, Data Backup, Online Backup, Online Storage

Contact Online Backup Provider

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share