Brick Level backup voor Exchange mogelijk bij PerfectBackup

Door: Perfectbackup Online Backup  07-09-2007
Trefwoorden: Online Backup, Back-up, Internet Backup

Deze zogenaamde Brick Level back-up voor Exchange wordt ook wel single mailbox back-up genoemd. Wie gebruik maakt van de online back-up service van PerfectBackup kan nu ook kiezen voor Brick Level.

Als iemand een e-mail, contactpersoon of een afspraak kwijt is, hoeft systeembeheer niet meer de hele Exchangeserver terug te zetten. Met Brick Level kunnen e-mails en andere outlookinformatie voor iedere medewerker afzonderlijk teruggehaald worden. Voorwaarde is uiteraard dat er een back-up gemaakt is. Bedrijven die kiezen voor online back-up zijn ervan verzekerd dat iedere dag op een bepaalde tijd een back-up gemaakt wordt en kunnen de gegevens dan ook eenvoudig op fileniveau terughalen. Welke gegevens terug te halen zijn, hangt af van het bewaarbeleid. Wie eerdere back-ups bewaart, kan ook bestanden en e-mails van eergisteren, vorige week, of zelfs van een jaar geleden terughalen. Wie gebruik maakt van de online back-up service, kan nu ook kiezen voor Brick Level. De kosten: 50 cent per mailbox per maand.

PerfectBackup biedt nu ook online back-up voor Windows Vista.

Trefwoorden: Back-up, Backup Via Internet, Computer Backup, Data Backup, Exchange Backup, Internet Backup, Online Backup, Perfectbackup,

Contact Perfectbackup Online Backup

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share