Online boekhouden van zzp-boekhouder

Online boekhouden van zzp-boekhouder van Zzp-boekhouder

Door: Zzp-boekhouder  17-02-2014
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Administratiekantoor, Aangifte Inkomstenbelasting

U wilt uw boekhouding niet meer in een ordner aanleveren, maar u wilt ook geen geld betalen voor een online boekhoudpakket. ZZP-boekhouder brengt u de oplossing De aanlevering van uw administratie per email, zzp online boekhouden. De voordelen van ZZP Online boekhouden: ■De dienst ZZP Online boekhouden is gratis ■U bespaart tijd. U hoeft elke maand of elk kwartaal niet op kantoor te komen. ■U bespaart ruimte. Als u alles via ZZP Online boekhouden goed aanlevert en ook zelf op uw PC of externe harde schijf of in de cloud opslaat heeft u geen mappen nodig, ■U heeft via ZZP online boekhouden wel persoonlijk contact –hetzij een keer per jaar op kantoor of bij u thuis en elk geval elke drie maanden per mail en of telefoon of skype. ■Uw ZZP-boekhouder gaat net als u met zijn tijd mee, maar verliest de oude waarden (persoonlijk contact) niet uit het oog. Zo creëert u samen met ZZP boekhouder via ZZP online boekhouden een win-win-situatie. De ZZP’er wil zijn kosten van online boekhouding laag houden, maar toch betrouwbare cijfers kunnen laten zien. Uw ZZP-boekhouder wil graag één gesprek per jaar om een goed beeld te krijgen van uw situatie en de veranderingen. Zodat wij exact weten hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen. U betaalt bij de ZZP-boekhouder een vast bedrag voor ■Verwerking administratie ■Opstellen balans en winst en verliesrekening ■Verzorgen aangiften omzetbelasting ■Indienen inkomstenbelasting van u en uw partner ■Aanlevering per email via ZZP online boekhouden Via ZZP online boekhouden kunt u uw ■ Verkoop facturen, ■Inkoop facturen, ■bankafschriften ■kosten, uren, ■de zakelijk gereden kilometers met uw privé auto per email aanleveren. N.B. In onze jaarprijs zijn de jaarrekening –die niet meer verplicht is voor de ZZP’er- en de opslag van uw PDF’s niet inbegerepen. Uw PDF’s –gescande documenten- dient u zelf zeven jaar te bewaren. U kunt kiezen uit ■een vaste maandprijs van 80 euro exclusief BTW, ■een jaarprijs met het basispakket ■een uurprijs van 60 euro exclusief BTW. Hoe werkt ZZP online boekhouden? ■De ZZP’er maakt een pdf van zijn verkoopfacturen en verstuurt ze op nummervolgorde ■U scant uw inkoopfacturen in en rangschikt ze op datum ■U maakt een pdf van uw bankafschriften ■U maakt een Excel overzicht van uw zakelijk gereden kilometers ■U maakt een Excel overzicht van uw urenlijst. ■U maakt evt. een overzicht in Excel van uw omzet en uw kosten en specificeer de aftrekbare BTW. ■U verstuurt deze bestanden in één mail naar ZZP-boekhouder. Hoe gaat het verder met deze via ZZP online boekhouden aangeleverde boekhouding? ■De ZZP-boekhouder verwerkt uw administratie. ■U wordt gebeld als er vragen of onduidelijkheden zijn. Meer info ZZP online boekhouden Meer informatie over de dienst ZZP online boekhouden met ZZP-Boekhouder? Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mail naar [email protected] ■Bel 06-13936399

Trefwoorden: Aangifte Inkomstenbelasting, Aangifte Omzetbelasting, Administratiekantoor, Online Boekhouding, Startende Ondernemers, Zakelijke Dienstverlening

Andere producten en diensten van Zzp-boekhouder

Bespaar geld, jaarrekening niet verplicht voor zzp'er van Zzp-boekhouder thumbnail
17-02-2014

Bespaar geld, jaarrekening niet verplicht voor zzp'er

Bespaar geld, jaarrekening niet verplicht voor ZZP'er


ZZP’er: Auto van de zaak of een privé-auto? van Zzp-boekhouder thumbnail
17-02-2014

ZZP’er: Auto van de zaak of een privé-auto?

Auto van de zaak, of in privé voor de ZZP'er


17-11-2009

Achterstanden? Kies voor de zzp boekhouder

ZZP’er: kampt u met administratieve achterstanden, heeft u problemen met de Belastingdienst, of komt de deurwaarder vaak bij u langs. Neem dan contact op met de zzp boekhouder, die heeft ervaring in dit soort situaties en kan u lucht geven in dit soort lastige situaties.17-11-2009

Tip: Stap in januari 2010 over naar zzp boekhouder

Volgens de ZZP-boekhouder is januari dé maand om over te stappen van administratiekantoor.17-11-2009

Ondernemingsplan bij zzp boekhouder

Een stukadoorbsbedrijf beginnen, het opstarten van een kapsalon, het beginnen als zzp’er in de ICT of het starten als tekstschrijver. Vaak betekent het beginnen als zzp’er een grote stap. Logisch dat u daar begeleiding bij nodig heeft. De ZZP boekhouder helpt u bij het opstellen van een onderemingsplan (businessplan) waardoor u zichzelf goed kunt presenteren bij de bank.


17-11-2009

ZZP'er worden in 2010 nog voordeliger

Goed nieuws: per 1 januari 2010 komt de eis dat u als ondernemer minimaal 1225 uur moet ondernemen om in aanmerking te komen voor de mkb-vrijstelling, te vervallen, weet zzp boekhouder.


04-09-2009

Minder startende zzp'ers in 2009

Het aantal zzp'ers neemt niet toe. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). 

Vergeleken met het tweede kwartaal van vorig jaar nam het aantal zzp'ers met een procent af. Dat is opvallend, omdat het aantal zelfstandige 'éénpitters' de afgelopen twaalf jaar steeds toenam.


03-09-2009

Facebook is niet zo veilig

Bent u als zzp'er actief op sociale netwerksites, dan werd u door de campagne van de overheid al gewaarschuwd voor het vrijgeven van te veel persoonlijke informatie. Niet voor niets, zo blijkt nu. Ook bij Facebook zijn uw gegevens niet erg veilig.


03-09-2009

Vitae onderzoekt sociale netwerk ZZP'ers

Vitae, de Nieuwe Professional, en het Powerhouse Competing for Talent van de Nyenrode Business Universiteit, doen onderzoek naar zzp'ers en interim professionals en hun onderlinge relaties. Het onderzoek zal inzichten leveren in diverse kenmerken en dynamieken van zzp'ers en interim professionals en hun sociale netwerken.


02-09-2009

Stap voor 2010 over naar de zzp-boekhouder

De ZZP-boekhouder: betrouwbaar, goedkoop en een vaste jaarprijs

Bespaar kosten in deze financieel moeilijke tijden. Hoe? Stap over van uw dure accountant naar de ZZP-boekhouder. De ZZP-boekhouder is gespecialiseerd in boekhoudingen voor zelfstandigen die in de bouw actief zijn. Het bedrijf richt zich op timmermannen, metselaars, voegers, stukadoors, loodgieters, tegelzetters etc. Kwaliteit is de persoonlijke aandacht die u krijgt, de deskundigheid en de jaarprijs (vanaf 840 euro excl


Tip: Auto’s met lage bijtelling voor zzp’er van Zzp-boekhouder thumbnail
02-09-2009

Tip: Auto’s met lage bijtelling voor zzp’er

De ZZP-boekhouder heeft een lijst met auto’s geselecteerd die in aanmerking komen voor een procentueel lagere bijtelling.


02-09-2009

SnelStart geeft startende zzp´ers 25% korting

De ZZP-boekhouder is SnelStart gelicenseerd. SnelStart is een gebruikersvriendelijk boekhoudpakket voor de zzp’er het mkb. In tegenstelling tot veel andere pakketten is het ook nog betaalbaar en is er een uitwisseling mogelijk met uw zzp-boekhouder.


Bezoek aan uw ega voor de lunch is zakelijk van Zzp-boekhouder thumbnail
02-09-2009

Bezoek aan uw ega voor de lunch is zakelijk

Stel, u heeft een florerende onderneming, een auto van de zaak, een mooi huis én een goed huwelijk.

Die mensen bestaan.Belastingdienst aast op startende ondernemers van Zzp-boekhouder thumbnail
02-09-2009

Belastingdienst aast op startende ondernemers

De Belastingdienst gaat startende ondernemers eerder controleren op BTW-fraude. Bij fraudegevoelige starters worden de normaal dienstverlenende startersbezoeken ingezet om het bedrijf direct door te lichten op mogelijke fraude.