Hoe klein groot kan zijn: Advance met dualcore Centrino

Door: Advance Technology  13-03-2006
Trefwoorden: It, Computer Hardware, Laptops

Hoe klein groot kan zijn: Advance met dualcore Centrino.

Heemstede, 13 maart 2006 - Advance Technology, al bijna 25 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten, lanceert de T115, een ultra mobiele laptop met de nieuwe Intel dualcore Centrino.
Advance meent dat de markt zich opmaakt voor de terugkeer naar kleine, maar krachtige laptops. Gezien het succes van de Flybook (8.9”scherm) en de Advance T31 (10.6” scherm) is deze 12.1” laptop een waardevolle aanvulling op deze modellen.
De Advance T115 is een fraai gestileerde, zeer dunne laptop met 12” breedbeeld TFT-scherm en gemaakt van Aluminium/Magnesium alloy. De processor is de gloednieuwe Intel dualcore Centrino die grote snelheid koppelt aan zuinig gebruik van de batterij, die circa 5 uur zijn werk doet. De Intel dualcore processor is verkrijgbaar t/m 3.6GHz.
Standaard bezit de Advance T115 een zeer grote en snelle harddisk (80Gb SATA) en 1Gb intern geheugen. Voor communicatie is WiFi (a/b/g/voorbereiding voor e), bluetooth en Gigabit LAN ter beschikking. Er is een kaartlezer en optioneel een DVD-brander verkrijgbaar.
De Advance T115 is eventueel verder uit te breiden met extra functionaliteit dankzij het PCMCIA-slot. Hierdoor is het mogelijk om de Advance T115 met EDGE of UMTS uit te rusten voor een nog snellere internetverbinding onderweg.
De Advance T115 wordt geleverd met een Nederlandse Windows XP Home of Professional.
De prijs bedraagt vanaf € 1390,- excl. btw wat als zeer concurrerend beschouwd mag worden.

Trefwoorden: Computer Hardware, It, Laptops

Contact Advance Technology

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share