1 op de 10 single mannen denkt dat collega’s met een gezin meer verdienen!

Door: Adver-online  01-09-2011
Trefwoorden: Internet Vacatures

 

Uit een onderzoek van naar singles op de werkvloer is gebleken dat 10% van de single mannen het idee heeft dat collega’s met een gezin met geld verdienen. Dit onderzoek is door MVSingles  uitgevoerd onder ruim 850 singles in Nederland.  Van de vrouwelijke singles denkt maar 6 procent dat collega’s met een gezin meer geld verdienen.

Veel singles zien een relatie op de werkvloer als een optie. Uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat 70 procent van de mannelijke singles een relatie op de werkvloer als mogelijkheid zijn. Onder de vrouwelijke singles ligt die percentage op 58 procent. Het percentage van de singles die daadwerkelijk ooit één of meerdere relaties hebben gehad op de werkvloer ligt op 34 procent. Er zijn maar weinig singles die nog een stapje verder zijn gegaan. 12 procent van de mannen en 11 procent van de vrouwen hebben één of meerdere keren seks gehad op de werkvloer. 1 procent van beide partijen heeft zelfs regelmatig seks op de werkvloer.

Voor zover bekend wordt er bij Adver-Online niet gesekst op de werkvloer. Echter na deze resultaten gaan we hier toch wel met een ander oog naar kijken.

Trefwoorden: Internet Vacatures

Andere voorbeelden van portfolio vanAdver-online

02-09-2011

Europese werkloosheidcijfers

Aan het begin van elke nieuwe maand komen er allerlei cijfers de media ingerold, zo ook deze maand. In veel