Adver-Online vacature van de week: Audicien bij KIND Hörgeräte

Door: Adver-online  23-03-2011
Trefwoorden: Online Vacatures

 

Deze week is het tijd voor een hele bijzondere vacature van de week. De Adver-Online vacature van de week is: Audicien bij KIND Hörgeräte. Het bijzondere aan deze functie is dat KIND Högeräte een startend bedrijf op de Nederlandse markt is. Vanuit Duitsland werkt KIND Hörgeräte met Adver-Online samen voor een optimaal resultaat in de arbeidsmarktcommunicatie.

KIND Hörgeräte is marktleider in Duitsland en wereldwijd één van de toonaangevende audicienketens. Met ruim 600 winkels en meer dan 2300 medewerkers is KIND Hörgeräte één van de sterkst groeiende ondernemingen in de branche. Mei 2011 opent KIND de eerste Nederlandse vestiging in Breda. Voor deze winkels is KIND op zoek naar een Audicien.

De ideale audicien is een ondernemende, dynamische, commerciële, StAr geregistreerde audicien die meebouwen aan een nieuw concept als een leuke uitdaging ziet. Een aantal belangrijke functie eisen voor de audicien zijn:

- Je ziet het hoortoestel als een modern communicatiemiddel en vindt het een uitdaging om de beste hooroplossing te vinden voor iedere persoonlijke situatie.

- Je bent ondernemend, hebt belangstelling om leiding te geven of bent dit reeds gewend en je vindt het leuk om diverse winkels te begeleiden.- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

KIND biedt de audicien een uitdagende en afwisselende functie met goede doorgroeimogelijkheden binnen het vernieuwde winkelconcept. Daarnaast biedt KIND de juiste audicien een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Trefwoorden: Online Vacatures