Adver-Online vacature van de week: Oproepkrachten lid Afnameteam (para)medisch/verpleegkundige/opera

Door: Adver-online  16-03-2011
Trefwoorden: Internet Vacatures

Ook deze week is het weer tijd voor een vacature van de week. Deze week hebben wij voor een zorg vacature gekozen. De Adver-Online vacature van deze week is: Oproepkrachten lid Afnameteam (para)medisch/verpleegkundige/operatie assistent bij de Euro Tissue Bank.


De Euro Tissue Bank, Divisie Explantatie,
verwerft, verwerkt, conserveert en distribueert postmortale weefsels zodat behandelaars in binnen- en buitenland in staat zijn om mensen met (brand)wonden op de meest optimale wijze te behandelen. De Euro Tissue Bank is gevestigd in Beverwijk en heeft momenteel meer dan 25 medewerkers.

De Oproepkrachten zullen namens de Euro Tissue Bank postmortale weefsels afnemen bij ziekenhuizen door heel Nederland. De nadruk hiervan ligt momenteel op explantatie van huid en hoornvlies. Een aantal belangrijke taken zullen zijn:

-      Het maken van een logistieke planning en verzorgen van het transport.

-      Het volgens vastgestelde criteria, donorgegevens en eigen (para)medisch inzicht vooraf beoordelen van de donor en de af- en uit te nemen weefsels.

-      Het vooraf, tijdens en na de explantatie controleren en bedienen van de apparatuur, de instrumenten en andere hulpmiddelen.

-      Het controleren en bewaken van de steriliteit tijdens de procedure.

-      Het volgens vastgestelde criteria en opleiding, af- en uitnemen van de weefsels.

 

Om als oproepkracht lid afnameteam (para)medisch/verpleegkundige/operatie assistent bij de Euro Tissue Bank aan de slag te kunnen gaan is het bezit van een rijbewijs B vereist. Daarnaast beschikt de ideale kandidaat over een (para)medische achtergrond.

Trefwoorden: Internet Vacatures