Alka Keukens BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cruquiusweg 27 , 2102 LS Heemstede, Noord-Holland

E-mail

Over Alka Keukens BV

In 1981 opende Karel Kruk de deuren van ALKA keukens aan de Byzantiumstraat te Haarlem en sindsdien staat de naam ALKA keukens garant voor prachtige keukens, goed advies en een uitmuntende service. Om aan elke keukenwens te kunnen voldoen werken we met 3 aansprekende keukenmerken:
• SieMatic: vooruitstrevend in techniek en vorm en van onweerlegbare kwaliteit.
• Eggersmann: één van de meest innovatieve keukenfabrikanten ter wereld, met unieke mogelijkheden als een volledig granieten keuken, van topkwaliteit.
• A-design: hoogwaardige keukens voor elk budget.

Ter inspiratie hebben we zo'n 25 keukens in onze showroom opgesteld in de meest uiteenlopende stijlen: van modern greeploos tot landelijke sfeerkeukens. Voor zowel de grote als de kleine portemonnee!

Omdat geen enkele ruimte hetzelfde is en iedereen zijn eigen wensen en ideeën heeft, helpen wij u graag met advies op maat. Zoals we dat bij SieMatic noemen; "Individueel Design".

Als tweede generatie hanteert Wouter Kruk dezelfde kwaliteits gedachte als zijn vader. U kunt dus ook in de toekomst rekenen op dezelfde service en aandacht voor detail zoals wij dat de afgelopen 30 jaar al gedaan hebben.

Door onze uitgebreide ervaring en ons team van technische mensen kunnen wij uw hele keukenverbouwing aannemen, om u gedurende het gehele proces zoveel mogelijk te ontzorgen. Van demontage van de oude keuken tot en met de oplevering van de nieuwe keuken kunnen wij u van dienst zijn.

Laat u zich inspireren door onze website, waarna wij u van harte uitnodigen om ons op de Cruquiusweg 27 te Heemstede te bezoeken. Vindt u het prettig dat van één onze ervaren adviseurs uitgebreid de tijd voor u heeft, bel (023 - 529 58 50) of mail ons dan voor een afspraak.

In onze geheel vernieuwde showroom staan zo'n 25 keukens ter inspiratie. Verdeeld in verschillende belevingswerelden hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende stijlen, materialen, apparatuur en accessoires te laten zien.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di, Zo
Gesloten
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Alka Keukens BV in Cruquiusweg 27, Heemstede Noord-Holland 2102 LS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heemstede Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemstede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemstede Noord-Holland, 2102 LS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3670405]