Personal Training

Personal Training van Allroundsportcare

Door: Allroundsportcare  23-11-2012
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Personal Training

Christian is een top Personal Trainer in Heemstede. Personal Training geeft naast de professionele individuele begeleiding ook de noodzakelijke ‘stok achter de deur’. De Personal Training van Allround Sport Care biedt veel flexibiliteit. Zo heeft u de keuze ten aanzien van tijdstip van training, soort training en van locatie van training. Vindt u het fijn om in de sportschool te trainen, buiten in de natuur, op de tennisbaan of juist thuis? U kunt zowel INDOOR als OUTDOOR trainen. Indien u zelf beschikt over een fitness- of oefenruimte kan er ook voor gekozen worden om u te begeleiden bij het trainen op uw persoonlijke trainingsapparatuur. Dit kan u heel wat kostbare tijd schelen; U verliest dan geen kostbare tijd.

Trefwoorden: Fitness Coach, Fitness Instructeur, Fitness Trainer, Personal Coaching, Personal Trainer, Personal Training, Persoonlijke Ontwikkeling

Andere producten en diensten van Allroundsportcare

Gewichtsverlies van Allroundsportcare thumbnail
23-11-2012

Gewichtsverlies

Met de professionele begeleiding van Allround Sport Care, een uitgebalanceerd trainingsprogramma en een dosis doorzettingsvermogen is het ook voor u mogelijk uw (reële) streefgewicht te behalen


Krachttraining van Allroundsportcare thumbnail
23-11-2012

Krachttraining

Een van de belangrijkste onderdelen van fitheid is het onderdeel kracht.


Blessure Preventie van Allroundsportcare thumbnail
23-11-2012

Blessure Preventie

Bij het preventief trainen ligt de nadruk op het voorkomen van mogelijke klachten of op het stabiliseren van het klachtenpatroon.


Sportfysiotherapie van Allroundsportcare thumbnail
23-11-2012

Sportfysiotherapie

Of u nu een topsporter, een recreatieve sporter bent of nog nooit gesport heeft: bij Allround Sport Care krijgt u topsportservice!


23-11-2012

Fysiotherapie

Fysiotherapeut Heemstede