Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenweg 92 , 2101 MP Heemstede, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

U leeft op uw eigen manier, heeft uw eigen voorkeuren en gewoontes en koestert uw persoonlijke ideeën en dromen.

Het is daarom vanzelfsprekend dat bij overlijden het afscheid een persoonlijke invulling krijgt. Echter, in de emotionele dagen tussen overlijden en uitvaart moeten in korte tijd veel beslissingen worden genomen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgvuldig keuzes kunt maken en dat het afscheid en de uitvaart een persoonlijke invulling krijgen. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf actief mee te werken aan het afscheid en de crematie of begrafenis. Daarbij hebben wij speciaal aandacht voor kinderen. We nemen de tijd voor beslissingen en emoties.

Brokking en Bokslag Uitvaartbegeleiding voert uit wat samen met u besproken is. Ook houden wij de uitvaartbegeleiding zoveel mogelijk in één hand zodat u steeds met dezelfde persoon contact heeft. Betrokkenheid, zorgvuldigheid en rust staan centraal in onze manier van werken.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/brokkingenbokslag

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding in Herenweg 92, Heemstede Noord-Holland 2101 MP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heemstede Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemstede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemstede Noord-Holland, 2101 MP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824439]