Zakelijk golfen in het karakteristieke Frankrijk

Zakelijk golfen in het karakteristieke Frankrijk van Golf Expedition

Door: Golf Expedition  16-05-2008
Trefwoorden: Marketing, Bedrijfsuitje, Teambuilding

Zaken doen, incentives en meetings op of rond de golfbaan

De golfsport blijft maar groeien en zodoende ook de populariteit om via golf direct of indirect zaken te doen. Direct met relaties, door middel van incentives of als bedrijfsuitje. Golf Expedition speelt daarop in, door naast het bestaande aanbod golfreizen voor de particulier, nu ook golfreizen aan te bieden voor de zakelijke markt.

Gaat het bij de particuliere golfreizen met name om het ‘genieten’, voor het bedrijfsleven wordt daar nog eens teambuilding en relatiemarketing aan toegevoegd. Voor alle soorten seminars, meetings of incentives, biedt Golf Expedition verschillende accommodaties op diverse locaties in Frankrijk.

Naast particuliere golfreizen die gericht zijn op charme en ontspanning heeft Golf Expedition een nieuw segment toegevoegd; zakelijke golfreizen. Hierbij wordt er gewerkt met een geheel ander soort accommodaties. In plaats van de kleinschalige charme van chambre d’hotes, kan er nu ook gebruik worden gemaakt van uitgebreidde golfresorts. De accommodaties liggen vaak op of aan hun eigen golfbaan en beschikken minimaal over één gastronomisch restaurant. Tevens zijn er vaak Spa of wellness faciliteiten aanwezig en natuurlijk diverse seminarruimtes die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Door de ligging in de buurt van internationale luchthavens zijn deze resorts uitermate geschikt voor diverse short-breaks.

Aangezien de wens van de klant centraal staat, stelt Golf Expedition aan de hand daarvan met u een programma samen. Een combinatie van golfen, zaken doen, teambuiling, ofwel relatiemarketing in een geheel verzorgde ontspannen sfeer. Een uitstapje naar een stad, een wijntour, wellness of genieten van gastronomische diners, ook voor de niet-golfer zijn er voldoende mogelijkheden. Golf Expedition neemt de organisatie en stress van uw golfreis uit handen. Persoonlijke service, gemak en kwaliteit zijn hierbij de kernwoorden.

Op www.golf-expedition.com treft u een selectie van golfresorts verspreid over Frankrijk met elk hun specialiteiten. Een zeer ontspannen manier om zaken te doen, aan teambuilding te werken, of puur om uw werknemers te belonen. Meer informatie kunt u aanvragen via www.golf-expedition.com of via info@golf-expedition.com. Met zorg en aandacht zal u een passend voorstel worden gedaan.

Zakelijk golfen in het karakteristieke Frankrijk!

Trefwoorden: Accommodaties, Bedrijfsuitje, Frankrijk, Genieten, Golfen, Golfreizen, Marketing, Meetings, Netwerken, Relatiemarketing, Seminars, Teambuilding