Hoorcentrum JvG

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan van Goyenstraat 7 , 2102 CA Heemstede, Noord-Holland

E-mail

Over Hoorcentrum JvG

Bij Hoorcentrum JvG wordt u altijd geholpen door de twee eigenaren, Matty van der Vis en Rolf Dijkgraaf.
Wij leveren niet alleen de nieuwste hoortechnieken i.c.m een zeer persoonlijke benadering waarin u centraal staat maar ook voor ALLE zorgverzekeraars, zowel Natura als Restitutieverzekerden
Naast hoortoestellen en hoortesten verzorgen wij ook tinnitus behandelingen, ringleidingen, solo en FM/IR apparatuur, wek en waarschuwingssystemen, werkplekaanpassingen, gehoorbescherming, zwemdopjes. Tevens hebben wij ook een gratis buitendienst voor de bezoeken aan huis.
Door de aanwezigheid van een TRIAGE audicien hoeft u, in de meeste gevallen, niet eerst naar de KNO-arts. U kunt bij ons terecht voor een, vrijblijvende, hoortest.
Ook kunt u bij ons terecht als u al reeds een hoortoestel heeft aangeschaft bij een andere audicien, maar graag gebruik wilt maken van de deskundigheid van Hoorcentrum JvG.
U kunt bij ons in de Jan van Goyenstraat gratis [ deels blauwe schrijf ] en voor de deur parkeren.
Als u toch al in de straat ben kunt u gelijk kennis maken met de gezelligheid van de Jan van Goyen alsmede met de enorme kwaliteit van onze mede ondernemers.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Medical Products, Equipment & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoorcentrum JvG in Jan van Goyenstraat 7, Heemstede Noord-Holland 2102 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heemstede Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemstede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemstede Noord-Holland, 2102 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817007]