KockVanGrondelle Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zandvoortselaan 101 , 2106 CL Heemstede, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over KockVanGrondelle Advocaten

KockVanGrondelle is een advocatenkantoor gevestigd aan de Zandvoortselaan in Heemstede.
Na jarenlange ervaring in de advocatuur zijn wij in februari 2010 gestart met ons eigen kantoor.

Onze kracht zit in de combinatie van de verschillende persoonlijkheden. Beiden zijn wij strijdlustig op onze eigen manier met hart voor de zaak en de klant. Onze klanten waarderen de persoonlijke aandacht en onze aanpak.

In onze werkwijze zijn wij praktisch en creatief en kijken wij verder dan het voor de hand liggende plaatje. Wij zijn doortastend en zoeken de oplossing die past bij de klant en zijn of haar belang.
voor de hand liggende plaatje. Beiden durven positie in te nemen en zoeken de oplossing die past bij de klant en zijn of haar belang.Onze focus ligt op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht voor het MKB, familierecht en echtscheidingsmediation. Wij bedienen zowel de particulier als de ondernemer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is KockVanGrondelle Advocaten in Zandvoortselaan 101, Heemstede Noord-Holland 2106 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Heemstede Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemstede Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemstede Noord-Holland, 2106 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823211]