NewBorns - internet kadopakketten winkel vanuit Heemstede

NewBorns - internet kadopakketten winkel vanuit Heemstede van Newborns

Door: Newborns  17-11-2007
Trefwoorden: Newborns

vrijdag 16 november 2007

HEEMSTEDE – Na enkele maanden van voorbereiding is op 1 september j.l. de website van NewBorns van start gegaan. “Het was een feestelijke gebeurtenis”, zeggen de oprichters van NewBorns.

In het drukke bestaan dat iedereen tegenwoordig leidt wordt het steeds moeilijker om op een eenvoudige manier leuke kado's te vinden wanneer er een kindje geboren is. Omdat we zelf vaak met deze uitdaging geconfronteerd werden, hebben we besloten een oplossing te gaan bedenken waar iedereen gebruik van kan maken.

NewBorns is een nieuwe bezorgdienst gespecialiseerd in verrassende en smaakvolle kraam kado pakketten. Via internet kun je nu op een eenvoudige manier leuke samengestelde kado’s vinden, bestellen én versturen wanneer er een kindje geboren is. Wij pakken het geheel vrolijk in en verzorgen de levering van uw kado inclusief felicitatiekaart met úw persoonlijke boodschap binnen twee dagen na bestelling.

We denken met onze internet winkel een originele toevoeging te zijn in de markt van kado pakketten, gespecialiseerd en gericht op de heugelijke feit van een geboorte.

Meer informatie over NewBorns is te vinden op www.newborns.nl

Trefwoorden: Newborns