Sentinel Alarm BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenweg 29 H , 2105 MB Heemstede, Noord-Holland

E-mail

Over Sentinel Alarm BV


Sentinel Alarm is een beveiligingsbedrijf in Heemstede en Amstelveen en staat garant voor de veiligheid van woonhuizen, bedrijven en instellingen. Wij zorgen ervoor dat uw huis of kantoor veilig en weerbaar is tegen alle negatieve invloeden van buitenaf. Sentinel Alarm werkt alleen met NCP (Nationaal Centrum Preventie) goedgekeurde beveiligingsapparatuur. Tevens zijn wij een VEB-erkend (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) beveiligingsbedrijf.

Bij Sentinel Alarm kunt u terecht voor allerlei verschillende vormen van beveiliging en al uw professionele veiligheidsbenodigdheden.Wij geven uiteraard een kwaliteitsgarantie op al onze beveilingsproducten en diensten. U kunt er altijd van uitgaan dat wij uitsluitend het best mogelijke leveren aan zowel particulier als bedrijf

Ons beveiligingsbedrijf in de omgeving van Haarlem en Amsterdam zorgt er niet alleen voor dat uw huis of bedrijfspand volledig veilig is, maar wij hanteren ook duidelijke prijsafspraken voor al onze werkzaamheden. Dit voorkomt vervelende misverstanden achteraf en u weet vanaf stap één waar u aan toe bent. Dus ook op dat gebied bent u in veilige handen.

Als betrouwbaar erkend beveiligingsinstallateur bedrijf in beveiliging te Noord Holland zijn wij aangesloten bij officiële organisaties, die garant staan voor de kwaliteit van onze diensten en producten Fabrikanten kunnen hun beveiligingsproducten voor brand- en inbraakbeveiliging NCP/VEB laten registeren als teken dat ze aan de eisen voldoen. Sentinel Alarm gebruikt producten die voldoen aan deze eisen. U weet zeker dat uw veiligheid door ons goed geregeld wordt.

Na het aanleggen van de alarminstallatie krijgt u instructie en het beveiligingsbewijs voor politie en verzekeraar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sentinel-Alarm-BV/419070248158706

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sentinel Alarm BV in Herenweg 29 H, Heemstede Noord-Holland 2105 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heemstede Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heemstede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heemstede Noord-Holland, 2105 MB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3713376]