Bergsma Therapie Training en Coaching Judith

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van der Valckertlaan 32 , 1701 KR Heerhugowaard, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bergsma Therapie Training en Coaching Judith

Opmijn website kunt u uitgebreide informatie vinden over mijn therapeutische werk en de verschillende therapiestromingen die ik tijdens de sessies gebruik. Ik vertel u bij welke klachten de verschillende therapieën succesvol zijn en hoe mijn werkwijze is. Ieder mens is uniek, ieder mens is anders en het vinden van de juiste behandeling is "maatwerk". Omdat ik met verschillende therapiestromingen werk, vat ik het therapiegedeelte van De Praktijk samen onder de noemer: Integratieve Psychotherapie.
Ik heb diverse specialisaties waaronder PDS-darmmanagement, rouwverwerking, faalangstreductie, stress en oververmoeidheid, allergieën en het versterken van sociale competenties. Ook hierover kunt u onder de knop therapie meer informatie vinden. Naast het werken in De (therapie) Praktijk, heb ik ruime ervaring (sinds 1991) in de onderwijspraktijk. Ik geef diverse meerdaagse trainingen aan jongeren over: omgaan met faalangst, rouwverwerking en sociale vaardigheden. Scholen en andere belangstellenden kunnen informatie opvragen over de mogelijkheid om De Praktijk in te huren om iets met deze onderwerpen voor hun scholieren te doen. Ook kunnen de thema's onderwerp zijn voor een studiedag, ouderavond of docententraining. Over de trainingen vindt u onder de desbetreffende knop meer informatie!

Tot slot de coaching. We leven in een tijd waarin persoonlijke groei en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. U kunt met personal coaching uw leven en uw persoonlijkheid op allerlei gebieden verrijken. Coaching kan gebruikt worden voor uw persoonlijke leven, maar ook binnen uw werk. Als coach werk ik op onderwijsinstellingen en bedrijven om bijvoorbeeld nieuwe of vastgelopen docenten/werknemers te begeleiden. Ook bij re-integratie na burnout kan een werknemer met behulp van een coach heel belangrijk werk verrichten. Meer informatie, ook over de raakvlakken die therapie en coaching hebben, vindt u onder de knop coaching.

Mocht u vragen hebben, bel me dan gerust.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerhugowaard Noord-Holland

Is Bergsma Therapie Training en Coaching Judith in Van der Valckertlaan 32, Heerhugowaard Noord-Holland 1701 KR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Heerhugowaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerhugowaard Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerhugowaard Noord-Holland, 1701 KR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826357]