Bravilor Bonamat BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pascalstraat 20 , 1704 RD Heerhugowaard, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bravilor Bonamat BV

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van ruim 65 jaar. Innovatieve ideeën, geavanceerde technologie, kwaliteit en eigen productie zijn onze belangrijkste aspecten die dagelijks bijdragen tot ons succes.

Tegenwoordig ontwikkelt en produceert Bravilor Bonamat een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij in opdracht van derden als Original Equipment Manufacturer (OEM). Onze missie is wereldwijd een inspirerende en innovatief sterke, strategische partner te zijn.

Ruim 350 betrokken medewerkers werken wereldwijd samen aan onze core business: het ontwikkelen, produceren en verkopen van professionele drankbereidingssystemen. Met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en een uitgebreid dealernetwerk in meer dan 100 landen geniet Bravilor Bonamat internationale bekendheid.

Alle bedrijfsonderdelen zijn gecentraliseerd op één locatie in Heerhugowaard. Hierdoor kunnen wij snel reageren op nieuwe ontwikkelingen en vragen vanuit de markt. Deze mate van flexibiliteit zien wij als een groot voordeel. Zo kunnen wij een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van onze klanten, wereldwijd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/bravilor.bonamat.bv/

Categorieën: Cafes

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bravilor Bonamat BV in Pascalstraat 20, Heerhugowaard Noord-Holland 1704 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cafes diensten in Heerhugowaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerhugowaard Cafes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerhugowaard Noord-Holland, 1704 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672562]