Sparta E Motion C3

Door: Fietsvoordeelshop  07-11-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Online Winkelen, Sparta

    

Sparta E-Motion C3

Na het grote succes van de E-Motion C2 introduceert Sparta nu de E-Motion C3. De Sparta E-Motion C3 is in 2011 uitgeroepen tot beste koop van de consumentenbond. Tevens is de Sparta E-Motion C3 bij ons de best verkochte elektrische fiets.

(Wij hebben deze fiets dan ook in bijna alle framematen op voorraad staan)

Omschrijving
De Sparta E-Motion C3 heeft een extra lage instap waardoor het voor de gebruiker makkelijker op en afstappen is. De motor heeft een 100% vrijloop (lichter trappen zonder ondersteuning) en is verwerkt in het voorwiel voor een goede gewichtsverdeling. De motor is in te stellen op 5 verschillende ondersteuningsniveaus doormiddel van het display op het stuur. Het display is een nieuw ergonomisch display, die eenvoudig en snel met de handen bedient kan worden. Tevens heeft de E-Motion een Power Assit Functie, dit is een gashendel voor een powerboost en automatische ondersteuning tot 6km/h zonder te trappen.

De accu van De E-Motion C3 is verwerkt in de bagagedrager en uitneembaar. Hierdoor kunt u de accu eenvoudig overal opladen waar u maar wilt. De accu heeft een gewicht van 3.5 KG en die fiets heeft een gewicht van 23.5 KG.

Verder heeft de E-Motion C3 een gesloten kettingkast waardoor de fiets onderhoudsarm is. De fiets is verder voorzien van een verende voorvork, verende zadel pen en een verstelbare stuurpen wat resulteert in een beter rijcomfort.

Eigenschappen E Motion C3

- Extra lage instap
- Nieuwe motor met 100% vrijloop
- Nieuw ergonomisch display
- Shimano Nexus 8 versnellingen
- Verende voorvork
- Verende zadel pen
- Afneembare accu (10AH LI-ION)
- 29 Volt motor
- Sanyo motor
- Gesloten kettingkast
- Power assist functie
- Verstelbaar stuurpen


Klik voor de andere elektrische fietsen van Sparta!

Klik voor de andere elektrische fietsen in het algemeen!

Trefwoorden: Elektrische Fiets, Fiets Kopen, Online Winkel, Online Winkelen, Sparta