Trend naar gezond en lekker zet door in het zoutjesschap

Trend naar gezond en lekker zet door in het zoutjesschap van Food Supply Facilities

Door: Food Supply Facilities  08-08-2008
Trefwoorden: Retail, Winkel, Detailhandel

Soy Wonders, het lekkere en gezonde nootje voor bij de borrel komt uit China en wordt sinds kort in Nederland exclusief door Food Supply Facilities BV op de markt gebracht. Het verantwoorde sojanootje voor bij de borrel vormt een unieke propositie in het zoutjesschap. Deze nootjes bevatten namelijk van nature veel omega-3, geen transvetten en geen cholesterol. Bovenal is het een lekker nootje in 3 heerlijke smaken: lekker mild met barbecuekruiden en een vleugje honing, knapperig licht gezouten en Hot & Spicy, waar zelfs een volbloed Mexicaan het warm van krijgt!

Minder vet
Soy Wonders wordt niet gefrituurd, maar gebakken. Het heeft 65% minder vet dan gewone borrelnootjes, 60% minder vet dan pinda’s en 40% minder vet dan gewone chips. Bij de productie worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt, waarvan meer dan 75% organisch. Tevens zijn de nootjes vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en rijk aan essentiële voedingsstoffen, zoals proteïnen, vezels en isoflavonen. Hierdoor zijn Soy Wonders goed voor bloeddruk, gewichtsbeheersing en voor hart- en bloedvaten.

Omega-3
Omega-3 is een essentieel vetzuur dat ons lichaam nodig heeft. Het is belangrijk voor onze hersenen, het immuunsysteem en hart- en bloedvaten. Soy Wonders voorziet in die omega-3 behoefte; één portie (28 gram) komt in de buurt van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

Voor iedereen
Soy Wonders is een snack voor de bewuste consument van alle leeftijdscategorieën. Er is een grote consumentenacceptatie in Amerika en Engeland, alwaar het wordt verkocht bij Morrisons en Whole Foods markets. Ook wordt het product gelanceerd in Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. In Nederland wordt Soy Wonders al verkocht via de 70 winkels van ‘De Tuinen’.

Soy Wonders wordt geleverd in een luxe 113 grams verpakking, die kan staan en hangen. De zak is makkelijk te openen, luchtdicht hersluitbaar en bevat productinformatie in 3 talen (Nederlands, Duits en Frans). Ter promotie in de winkel is een vloerdisplay en een clipstrip verkrijgbaar.

Ondernemers kunnen meer informatie verkrijgen op www.soywonders.nl, of door een berichtje te sturen naar info@foodsupply.nu.

Trefwoorden: Borrel, Borrelnootjes, Cholesterol, Detailhandel, Dieet, Feestje, Genieten, Gezond, Gezonde Voeding, Hart En Bloedvaten, Innovatie, Introductie, Isoflavonen, Lijnzaad, Obesitas, Omega-3, Retail, Smaak, Smaakvol, Snacks, Soja, Vegetarisch, Vezels, Winkel, Zoutjes, Zoutjesschap,