Fysio- en Manuele therapiepraktijk Zuyd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Clara Wichmanntuin 11 , 1705 JZ Heerhugowaard, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysio- en Manuele therapiepraktijk Zuyd

Mijn naam is Ivor van Barneveld en ben ruim 20 jaar werkzaam als fysiotherapeut.
Sinds 2000 is mijn praktijk gevestigd bij Medisch Centrum Zuyd in de wijk Zuidwijk / Huygenhoek.
In de voorafgaande jaren heb ik zelf topsport bedreven en vervolgens 4 jaar topsporters begeleidt voor de Olympische Spelen Atlanta en Sydney.

Naast sportfysiotherapie en fysiotherapie is mijn specialiteit manuele therapie.
Manuele therapie is een vervolg op fysiotherapie en is een verdieping waarbij je meer kennis en meer vaardigheden opdoet om tot een optimaal behandelresultaat te komen. Het grootste verschil tussen manuele therapie en fysiotherapie is het zogenoemde “kraken”, wat een grove handeling doet vermoeden.
Het is echter een pijnloze verfijnde korte snelle handeling, waarbij een gewricht vrij bewogen wordt.

Naast mijn brede vakkennis maak ik veel gebruik van no-nonsense logica en intuïtie. Verder zijn in mijn praktijk ook nog 2 huisartsen gevestigd, waar gemakkelijk overleg mee kan plaatsvinden.

Medisch Centrum Zuyd is hét toonaangevende gezondheidscentrum in het zuiden van Heerhugowaard.

Als grootste medisch centrum in Heerhugowaard bieden wij een aantal unieke voordelen met betrekking tot de gezondheidszorg in relatie tot serviceverlening en patiëntenzorg. Kortom: een totaalconcept.

Het centrum wordt omgeven door de wijken Oostertocht, Huygenhoek en Zuidwijk en grenst het aan de prestigieuze wijk "Stad van de zon" en springt direct in het oog als u over de Oosttangent rijdt.

Het centrum werd opgericht in het jaar 2000, is sindsdien gestaag gegroeid en biedt nu een grote veelzijdigheid aan disciplines: huisartsen (5), apotheek, tandartsen(2), verloskundigen(5), mensendieck therapeuten (4), een osteotherapeut, een schoonheidsspecialiste, een diëtiste en een fysiotherapeut/manueel therapeut.

Wij zijn u graag van dienst.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerhugowaard Noord-Holland

Is Fysio- en Manuele therapiepraktijk Zuyd in Clara Wichmanntuin 11, Heerhugowaard Noord-Holland 1705 JZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Heerhugowaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerhugowaard Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerhugowaard Noord-Holland, 1705 JZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826181]