Handpopshop biedt nu ook tips, technieken en ideeën voor het werken met handpoppen

Handpopshop biedt nu ook tips, technieken en ideeën voor het werken met handpoppen van Handpopshop.nl

Door: Handpopshop.nl  07-11-2007
Trefwoorden: Verhalen, Lesmateriaal, Leermiddelen

Handpoppen worden steeds meer gebruikt in het (basis)onderwijs, de zorgsector en door welzijnsorganisaties. Maar ook in huiselijke kring wordt de handpop gezien als een nuttig hulpmiddel bij de opvoeding en een leuke vorm van speelgoed. Handpopshop.nl biedt haar bezoekers sinds kort een nieuwe, rijke informatiebron met tips, technieken en ideeën voor het werken met handpoppen. De informatie is voor wel particulieren als professionals toegankelijk.

Op www.handpopshop.nl kunnen bezoekers onder andere leren:

  • hoe te communiceren via een handpop;
  • welke speelwijzen er zijn en wanneer deze kunnen worden toegepast;
  • hoe je interactie met de pop en het publiek uitlokt;
  • hoe een handpop meer levensecht overkomt, door te letten op lichaamshouding, oogcontact, bewegingen en het laten praten van de handpop;
  • hoe je leert buikspreken;
  • op welke wijze je verschillende emoties uitbeeldt;
  • welke spelletjes je met kinderen kunt spelen via een handpop.

Op dit moment wordt er tevens gewerkt aan een verhalendatabase, waarin bezoekers verhalen kunnen opzoeken welke goed met hun handpop kunnen worden verteld of voorgelezen.

Handpopshop.nl is online specialist in handpoppen voor jong en oud, particulier en professional. U kunt bij ons terecht voor onder andere handpoppen van mensen, dieren, poppenkastpoppen en handpoppen van Sesamstraat figuren.

Handpopshop.nl biedt haar klanten indien nodig advies bij het uitzoeken van een handpop en levert producten van onder andere Living Puppets en Folkmanis.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.handpopshop.nl.

Trefwoorden: Buikspreekpop, Buikspreken, Handpop, Handpoppen, Leermiddelen, Lesmateriaal, Pedagogische Handpoppen, Pedagogische Hulpmiddelen, Poppenkastpop, Poppenkastpoppen, Sesamstraat, Verhalen, Voorleesverhalen,

Contact Handpopshop.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share