Kaandorp Cheese BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Copernicusstraat 14 , 1704 SV Heerhugowaard, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kaandorp Cheese BV

Kaandorp Cheese, specialist in kaasproducten
De expertise van Kaandorp Cheese in kaasveredeling en distributie gaat terug tot 1929. Vanuit Limmen heeft het Westfriese familiebedrijf haar vakmanschap opgebouwd in kaasveredeling en distributie. De verworven bekendheid is mede te danken aan de wereldwijde export van Hollandse kaasproducten. In heel Nederland levert Kaandorp Cheese in nauwe samenwerking met Versunie kaasproducten aan meer dan 1.000 levensmiddelendetaillisten.

De laatste noviteiten zijn Marken Exclusief en Hoogduiner Goudse. Marken Exclusief is een hoogwaardige Goudse kaas die alleen bij de speciaalzaak verkrijgbaar is. Daarmee kan de speciaalzaak zich weer onderscheiden ten opzichte van het supermarkt assortiment. Hoogduiner is een kleurrijke serie kazen traditionele kazen met verse melk bereid. De 6 felgekleurde kazen vormen letterlijk de 'Smarties op de overwegend gele kaasplank.

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cheese Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerhugowaard Noord-Holland

Is Kaandorp Cheese BV in Copernicusstraat 14, Heerhugowaard Noord-Holland 1704 SV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Landelijke Dekking diensten in Heerhugowaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerhugowaard Landelijke Dekking per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerhugowaard Noord-Holland, 1704 SV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3758787]