aanbouw

aanbouw van Kamp Bouwbedrijf

Door: Kamp Bouwbedrijf  21-08-2014
Trefwoorden: Bouwbedrijf, Aannemer, Aanbouw

Kamp Bouwbedrijf verzorgd aanbouw en uitbreidingen van bestaande woonhuizen en panden. Op zoek naar een mooie oplossing om uw bestaande woonhuis te 'vernieuwen'. Samen met u ontwerpen wij een complete aan-/verbouwing van uw woning inclusief keuken, badkamer, afwerking, kozijnen, veranda. Tevens hebben wij de mogelijkheid de aanbouw of verbouwing geheel 3D voor u te visualiseren.

Trefwoorden: Aanbouw, Aannemer, Bouwbedrijf, Houten Deuren, Houten Ramen, Kunststof Kozijnen, Plaatsen Plafond, Veranda, Verbouwing, Verlaagd Plafond

Andere producten en diensten van Kamp Bouwbedrijf

21-08-2014

onderhoud

Inbraakschade, stormschade of onderhoudsgebreken? Wij lossen deze zeer spoedig op met onze servicemonteurs die iedere dag voor u klaarstaan.


veranda van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

veranda

Een prachtige en betaalbare veranda of overkapping al in 1 dag bij u thuis gemonteerd! Het hele jaar door heerlijk genieten van het buitenleven!


21-08-2014

kozijnen

Reparatie van uw houten kozijnen i.b.m. houtrot, klemmend kozijn, inbraakschade, kapot hang- en sluitwerk, scheve deur of vervangen van uw houten of kunststof kozijnen.


nieuwbouw van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

nieuwbouw

Kamp Bouwbedrijf is een vertrouwd adres voor het bouwen van diverse typen woningen (o.a. stolpboerderij, notariswoning, 2-onder-1 kap woning, appartement, geschakelde woning etc.) al dan niet in samenwerking met een architect (ontwerp en tekenwerk kan ook in eigen beheer worden uitgevoerd).


Verbouwing van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

Verbouwing

Kamp bouwbedrijf verzorgd complete verbouwingen van woonhuizen tot kantoorpanden.