kozijnen

Door: Kamp Bouwbedrijf  21-08-2014
Trefwoorden: Kunststof Kozijnen, Houten Deuren, Houten Ramen

Een klemmend raam, houtrot, een scheve deur, kapot hang- en sluitwerk, tocht- en vochtklachten, inbraakschade. Onze vakkundig bouwpersoneel is snel ter plekke om uw problemen op te lossen. Niet alleen repareren wij uw houten kozijnen, ook is het mogelijk deze geheel te vervangen.Bij ons heeft u de keuze tussen houten kozijnen en kunststofkozijnen. Beide kozijnen hebben zijn voor- en nadelen. Tevens zijn de keuzemogelijkheden qua vorm, kleur, profiel, sloten en afwerking enorm. Onze specialisten staan u hierover graag te woord. Tevens kunt u onze showroom eens bezoeken aan de Middenweg 275 te Heerhugowaard. Daarnaast zijn wij monteur van Velux dakramen, dè mooie dakoplossing voor extra daklicht! Ook hierin zijn de keuzemogelijkheden enorm. Van dakraam tot lichtstraat, van enkel tot vierdubbel. Onze specialist staat u graag te woord en informeert u over de mogelijkheden.

Trefwoorden: Dakramen, Houten Deuren, Houten Ramen, Kunststof Kozijnen, Velux Dakramen

Andere producten en diensten van Kamp Bouwbedrijf

21-08-2014

onderhoud

Inbraakschade, stormschade of onderhoudsgebreken? Wij lossen deze zeer spoedig op met onze servicemonteurs die iedere dag voor u klaarstaan.


veranda van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

veranda

Een prachtige en betaalbare veranda of overkapping al in 1 dag bij u thuis gemonteerd! Het hele jaar door heerlijk genieten van het buitenleven!


nieuwbouw van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

nieuwbouw

Kamp Bouwbedrijf is een vertrouwd adres voor het bouwen van diverse typen woningen (o.a. stolpboerderij, notariswoning, 2-onder-1 kap woning, appartement, geschakelde woning etc.) al dan niet in samenwerking met een architect (ontwerp en tekenwerk kan ook in eigen beheer worden uitgevoerd).


aanbouw van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

aanbouw

Kamp Bouwbedrijf verzorgd aanbouw en uitbreidingen van bestaande woonhuizen en panden.


Verbouwing van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

Verbouwing

Kamp bouwbedrijf verzorgd complete verbouwingen van woonhuizen tot kantoorpanden.