nieuwbouw

nieuwbouw van Kamp Bouwbedrijf

Door: Kamp Bouwbedrijf  21-08-2014
Trefwoorden: Bouw, Bouwbedrijf, Nieuwbouw

Kamp Bouwbedrijf is een vertrouwd adres voor het bouwen van diverse typen woningen (o.a. stolpboerderij, notariswoning, 2-onder-1 kap woning, appartement, geschakelde woning etc.) al dan niet in samenwerking met een architect (ontwerp en tekenwerk kan ook in eigen beheer worden uitgevoerd). Wij luisteren intensief naar uw plannen en kunnen u van advies dienen tijdens dit proces. Om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen worden tijdens de bouwperiode bouwvergaderingen met u ingepland om wensen, vragen en planning door te spreken. Ook kunt u bij ons terecht voor de nieuwbouw van uw fabriekshal, kantoor, school, bedrijfspand en winkelruimte.

Trefwoorden: Aannemer, Boerderij, Bouw, Bouwbedrijf, Nieuwbouw, Offerte, Woonhuis

Andere producten en diensten van Kamp Bouwbedrijf

21-08-2014

onderhoud

Inbraakschade, stormschade of onderhoudsgebreken? Wij lossen deze zeer spoedig op met onze servicemonteurs die iedere dag voor u klaarstaan.


veranda van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

veranda

Een prachtige en betaalbare veranda of overkapping al in 1 dag bij u thuis gemonteerd! Het hele jaar door heerlijk genieten van het buitenleven!


21-08-2014

kozijnen

Reparatie van uw houten kozijnen i.b.m. houtrot, klemmend kozijn, inbraakschade, kapot hang- en sluitwerk, scheve deur of vervangen van uw houten of kunststof kozijnen.


aanbouw van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

aanbouw

Kamp Bouwbedrijf verzorgd aanbouw en uitbreidingen van bestaande woonhuizen en panden.


Verbouwing van Kamp Bouwbedrijf thumbnail
21-08-2014

Verbouwing

Kamp bouwbedrijf verzorgd complete verbouwingen van woonhuizen tot kantoorpanden.