Metamorphose Honden- en Kattentrimsalon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Glijnisweg 17 , 1703 RJ Heerhugowaard, Noord-Holland

E-mail

Over Metamorphose Honden- en Kattentrimsalon

Honden– en kattentrimsalon Metamorphose opende haar deuren 1 Maart 1994 in Oudorp Noord-Holland.

Na 5 succesvolle jaren in Oudorp werd het tijd om te verhuizen. De trimsalon draaide verder in Heerhugowaard, aan de Jan Glijnisweg nr. 17. Waar we nu alweer bijna 9 jaar op volle toeren draaien. Ook zat er op dit adres een Honden- en kattenpension. Dit was natuurlijk goed te combineren met de trimsalon. Helaas is een aantal jaren geleden het pension wegens omstandigheden gesloten. Gelukkig kon Metamorphose op deze lokatie door blijven gaan.

Drie jaar geleden behaalde ik mijn diploma voor Kynologisch Hondeninstructeur aan het Van Hall instituut. Dit sluit mooi aan op de omgang met honden in de trimsalon en de vragen van klanten die problemen hebben met het gedrag van hun hond.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Groomers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heerhugowaard Noord-Holland

Is Metamorphose Honden- en Kattentrimsalon in Jan Glijnisweg 17, Heerhugowaard Noord-Holland 1703 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Heerhugowaard Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heerhugowaard Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heerhugowaard Noord-Holland, 1703 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822604]