Prominent panel voert discussie over toekomst in Food

Prominent panel voert discussie over toekomst in Food van Versunie

Door: Versunie  10-11-2008
Trefwoorden: Retail, Supermarkt, Levensmiddelen

Prominent panel voert discussie over toekomst in Food

Voorafgaand aan de jaarlijkse Versunie ‘Fresh for Future Versbeurs’ op 12 november a.s. wordt voor genodigden een interactieve relatieochtend gehouden, waar kopstukken uit de Foodsector presenteren en discussiëren over de machtsverhoudingen in en de toekomst van de Foodbranche. Tijdens deze compacte ‘Versconferentie’ zetten Erik Hemmes (Erik Hemmes Trade Marketing Services), Hans Bruin (Versunie) en Jan Pollemans (AH XL) op interactieve wijze hun visie op de ontwikkelingen in Food uiteen. Daarna zal dagvoorzitter Henri Maarse (Distrifood) met Frans Fredrix (Fredrix Support BV), Murk Boerstra (FNLI) en voornoemde sprekers de discussie aangaan met het publiek. De discussie zal betrekking hebben op 4 prangende stellingen die ondernemers en leveranciers in de Foodbranche bezig houden.

Meer informatie over deze ‘Versconferentie’ en de stellingen van de paneldiscussie vindt u op www.versunie.nl. We stellen het zeer op prijs als u daar ook uw mening over de stellingen geeft.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Wilt u als journalist de ‘Versconferentie’ bijwonen, meldt u dan aan via info@versunie.nl.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Versunie BV
Hans Bruin
Tel: (072) 576 35 00
Fax: (072) 576 35 99
Email : info@versunie.nl

Trefwoorden: Buurtsuper, Buurtwinkel, Concept, Concurrentie, Discussie, Distributie, Levensmiddelen, Logistiek, Lokaal, Onderscheid, Panel, Positionering, Presentaties, Prijs, Retail, Supermarkt, Vers, Versunie