Vernieuwde Fresh for Future Versbeurs 2008 voor de gehele Foodbranche.

Vernieuwde Fresh for Future Versbeurs 2008 voor de gehele Foodbranche. van Versunie

Door: Versunie  10-11-2008
Trefwoorden: Nieuws, Vlees, Logistiek

Vernieuwde Fresh for Future Versbeurs 2008 voor de gehele Foodbranche.

De Foodbranche verandert in hoog tempo. De concurrentie neemt, mede als gevolg van de economische ontwikkelingen, verder toe en de grenzen tussen foodkanalen vervagen. De Foodservicemarkt maakt een groei door met nieuwe formules en begeeft zich daarmee steeds meer op het terrein van Foodretail. Het traditionele businessmodel verandert en men zal zich moeten richten op oplossingen en het geven van meer voorlichting. Daarnaast wil men zich lokaal kunnen onderscheiden, wat kostenverhogend kan werken en in strijd is met de noodzaak van kostenbeheersing en rentabiliteit. Deze ontwikkelingen gelden in gelijke mate ook voor de producenten en leveranciers van verse levensmiddelen. Zij zien zich geconfronteerd met hoge kwaliteitseisen, behoefte aan innovatie en complexe, fijnmazige distributie, terwijl de marge verder onder druk komt. Maar het kan wél.

Versunie biedt oplossingen en organiseert samen met haar versleveranciers op 12 november aanstaande de vernieuwde ‘Fresh for Future’ Versbeurs 2008 in de monumentale Rijtuigenloods te Amersfoort. De Versbeurs vormt niet alleen een sterke inspiratiebron voor de 800 Versunie afnemers, maar is ook toegankelijk voor alle andere branchegeïnteresseerden die hun zintuigen tot het uiterste willen prikkelen.

Voorafgaand aan de jaarlijkse Versbeurs wordt voor genodigden een informatieve relatieochtend gehouden, waar Reed Business het voortouw neemt. Tijdens deze compacte ‘Versconferentie’ zetten toonaangevende sprekers op interactieve wijze hun visie op de ontwikkelingen in Food uiteen.

De ‘Fresh for Future’ Versbeurs 2008 is toegankelijk van 13:30 tot 21:00. Vooraf aanmelden kan via www.versunie.nl.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met:

Versunie BV
Hans Bruin
Tel: (072) 576 35 00
Fax: (072) 576 35 99
Email : [email protected]

Trefwoorden: Aanmelden, Brood, Desserts, Distributie, Innovatie, Kaas, Kip, Koelvers, Logistiek, Maaltijden, Nieuws, Noviteiten, Rijtuigenloods, Sap, Tapas, Ultravers, Vers, Versunie, Vis, Vlees, Vleeswaren, Zuivel,